Jord mellan fingrarna.

Hej Hej på er.

Min lediga dag började med sovis. Vilket jag verkligen behövde. Där efter blev det promis med stora hjärtat. Jag är övertygad om att lilla jag mår så bra av att promenera och att få fixa i trädgården.

Trädgårdsfix.

Jag trivs så bra med jord mellan fingrarna. Tänk om jag haft både mera tid och pengar, då hade vi haft en egen liten Rosendahls trädgård här hemma kan jag lova. Synd bara att det är så mycket detta året då jag inte hade möjlighet förra året med min opererade fot. Men nu jädra har jag både hälsan och fått tokfeeling på trädgårdsfix.

Paus.

Blod, svett och efter en massa slit behövdes en bästa paus.
Solen sken och jag var skitigare än skitigast som vanligt men så värd den goda ölen jag bjöd mig på.

Orkar orkar inte.

Det var inte lätt för Tilda. Hon ville så gärna komma ut och köra volter på studsmattan medan jag fixade. Volter med feber i kroppen är ingen bra kombo. På ren vilja gjorde hon 2 flickisar som hon inte alls var nöjd med. Till slut insåg hon att det tar tid att bli frisk.
Bjöd Liten på en kopp the och stoppade om Tilda med gosefilten ute en stund innan hon gick in och somnade en stund igen.

Heja Sverige  – Nu vänder ni mot Ryssland….
Hoppas ni får en lika härlig kväll som jag själv tänker ha!
Kram Kram!!!

En reaktion till “Jord mellan fingrarna.

Lägg till

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: