Helgen som innehöll allt

Foto: Copyright 2024 All rights reserved

Hej hej

Söndagskväll och jag har landat i sängen nyduschad med nya lakan. Rätt så mysigt måste jag säga. Helgen som innehöll allt och lite till. Denna helgen har varit maxad till tusen på alla plan och jag gillar det och känner mig så enormt tacksam för allt. Jag har lärt mig att både känna och vara tacksam över livet både stort och smått.

Helgen som innehöll allt

Oj då insåg nu att jag inte hunnit kika in och varken skriva eller säga hej sedan i torsdagsmorse. Vad ska jag säga mer än att livet kom emellan. I torsdags blev det både en check up hos Caroline, en god lunch med lilla gänget, nya naglar och läkarbesök innan jag landade hemma raklång i soffan. På tal om naglar så är jag en fegis nu för tiden. Förr skrek mina naglar högre än högst till skillnad från nu då de är enkla och oftast enfärgade.

Fredagen rullade bara på

Jag var på gymmet en sväng plus att jag var ute och gick milen. Tilda övningskörde till sina kompisar och jag hade fredagsmys med Marcel och Celin. Just det jag hade även telefonmöte medan jag gick rundan.

Pilates och goda drinkar

Lördagen satte jag fart på med ett pass på gymmet. Alltså det är en så skön känsla att kliva ut från ett pass som någon annan styr. Då jag känner mig så stolt och duktig i hela kroppen.

Drinkar på stan är riktigt trevligt. Tyvärr så fick vi smida om planerna då House of Peroni som vi hört så gott om var en flopp. Så vi hamnade på Strandvägen 1 vilket kanske inte var en höjdare. Visst goda drinkar men folket och jag matchade inte denna kvällen alls. Men trots det blev det en lyckad kväll.

Milen söndagsfrukost och kärlek i luften

Jisses alltså tänka sig att jag skrev love is in the air men det var känslan så stannar jag där….Jag var uppe med tuppen och smet ner till centrum och köpte hem mjölk innan jag smet vidare. Livet alltså så föränderligt från det ena till det andra och helt tokigt ibland.

Stoppa förbannelsen

Escape room med min lilla liga. Celins födelsedagspresent skulle köras eller vad man nu säger. Jag eller det var bara Celin som hade kört något liknande tidigare. Erkänner att jag var nog ganska kass men jag klarade sista grejen som gjorde att vi klarade rummet men det var väl det ända.

””För cirka 50 år sedan fanns det en glamorös musikklubb vid namn Rock Town i Gamla Stan i Stockholm. Tyvärr hände något hemskt när en berömd artist omkom olyckligt på scenen och la en förbannelse över klubben. ”Hon kommer att hemsöka klubben varje dag och natt i 50 år och bränna ner platsen till grunden.” Det enda sättet att stoppa förbannelsen är att hitta de tre magiska mikrofonstativen och placera dem i exakta positioner på scenen. Kan ditt team stoppa henne? Det är bara 60 minuter kvar till den sista branden…”

Vi klarade rummet med 2,15 minuter kvar, Ni anar inte vad stolta vi var över det. Escape room var riktigt roligt och jag skulle gärna vilja köra flera room framöver.

 

6 thoughts on “Helgen som innehöll allt

Add yours

  1. Escaperoom hade jag velat köra någon gång. Tyvärr får jag inte med mig någon och funkar inte ensam haha. Härlig helg du fick med massa goda drinkar. Vi pratar lite om en helg i Stockholm i sommar. Behöver komma iväg ett par dagar fast jag jobbar hela helgen.

  2. Låter som en härlig helg!

    Jag är lite skeptisk till Escape rooms, tror jag hade fått panik av att vara inlåst även om jag vet att jag kommer släppas ut. Men samtidigt låter det väldigt spännande.

  3. Enligt mig är de enkla naglarna mkt mer finare o neutrala:) nu minns jag ej hur just du hade förr men de där är jättefint :).

  4. Vilken härlig helg du har haft, du har verkligen hunnit med allt. Gott med en glass i solen, man njuter nu när solen börjar värma 🙂

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa