Träna jobba andas

Foto: Copyright 2024 All rights reserved

Hej

Egentligen borde jag redan krupit ner under täcket men jag behövde en kopp kaffe och andas en stund efter jobbet. Träna jobba andas så har min vecka startat. Visst är det jätteroligt att vara tillbaka i skolans och lärarvärlden men helt vansinnigt. Precis som alla inklusive mig själv sagt både en två och tre gånger att det inte är ett smart drag för mig. Mellandagen tisdag står jag knappt på benen och huvudvärken är konstant. På rasten idag satte jag mig ensam i ett rum och somnade säkert till någon minut. Tur att ingen såg mig pinsamt värre om så skulle blivit fallet. Men som sagt jag ville testa en sista gång som lärare. Stora fråga bära eller brista återstår. Jag tycker det är så roligt och frågan som återstår och ska utredas fram i maj  – juni är till vilket pris.

Träna jobba andas

Herre Gud så tråkigt att läsa men ibland behövs nog en bakgrund för att hänga med i inläggen som skrivs på sociala medier. Jag är både förskollärare, lärare i fklass, yrkeslärare, ateljerista och bildlärare för att förklara. Samt att jag är en av alla de verksamma som sprang in i väggen två riktiga gånger mycket på grund av min livssituation för att svara enkelt.

Så ja nu är jag färdig med alla förklaringar hit och dit. I måndagskväll var jag och Tilda på cross challenge pass som hette duga. Det är så kul men skitjobbigt och svetten rinner på alla tänkbara ställen.

Milen i benen

Igår gjorde jag en vettig bra sak och det var att gå milen och prata i telefon hela vägen. Tanken från början var att jag bara var i så stort behov av att få andas frisk luft och röra på mig. Tre bilder från långa bryggan vid Långsjön blev det resultatet av bilder. Uselt kan jag tycka men ibland blir det bara så. Det finns en tanke och verkligheten blir någon annan.

Genade genom baren

Långbro Värdhus ligger mig så varmt om hjärtat på många plan. Härligt att bo granne med dem erkänner jag. Imorse genade jag genom baren till jobbet och såg något som jag inte sett tidigare. Blåvita pärlpyttor eller pärlhyacinter har jag inte sett tidigare. Dessa små pyttor ligger mig varmt om hjärtat då de var min morfars favoblomma förutom blodfuchia. Han lärde mig allt om de små blommorna med blå pärlor som alltid skulle ge det sanna svaret när sista pärlan var avplockad.

 

4 thoughts on “Träna jobba andas

Add yours

  1. Det är säkert en omställning med jobbet. Jag känner att jag inte gör något annat än jobbar jag. Har varit ständigt trött, och har inte ens orkat titta in här. Bra ändå att du prioriterar träningen. Det gör gott i slutändan.

  2. Hoppas att det ska funka bra för dig att jobba som lärare igen, men det är säkert en omställning nu i början som tar mycket energi.
    Härligt med en långpromenad, det behövs verkligen för att rensa tankarna ibland.

  3. Låter lite som risky business och du låter definitivt inte vare sej redo eller särskilt pepp. Hoppas det går bra och att du inte trillar över kanten igen. De där tvåfärgade pärlhyacinterna var ju alldeles bedårande!

  4. Du får ta en dag i taget. Tror med att det är omställningen & pusslet med vardagen som tar kraft från dig. Hoppas att det vänder för dig 🫶.
    Jag viste inte vad du är utbildad till eller vad du har jobbat med. Så tack för informationen 🙏🏻😊. Nu förstår jag lite mer vad du jobbar med.
    Skönt att träna lite 💪. Å ta en promenad & få frisk luft. Bilderna var fina 😃👍. Blommorna såg åxå fina ut.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa