Smärtsamma dilemman

Foto: Copyright 2024 All rights reserved

Hej

Jag vaknade tidigt imorse av att ljuset lyste upp rummet och att springet i benen redan fanns där. Bra eller dåligt får dagen utvisa helt enkelt.Igår firade vi påsk här hemma vilket var himla mysigt även om William saknades för han är uppe i Sälen med en kompis och firar med R. Pettson var också med och fick sitt första påskägg i livet. Smärtsamma dilemman lever nog många med på olika sätt. Jag hade ett bra snack eller en bra session med min mindhacker för någon vecka sedan där poletterna just nu ramla ner en efter en.

Smärtsamma dilemman

Att köra över mig själv i tid och otid har blivit en del av mig eller det har liksom blivit jag. Som livräddare och även medberoende av olika anledningar suger det ibland för att vara ärlig. Dilemmat handlar hela tiden om:

♠ Att offra sitt sanna jag och behålla bandet ”hellre ett obalanserat band än inget band alls”.

♥ Att välja sitt sanna jag och uttrycka autentiska känslor och behov, även om det innebär att relationen brister.

Finns det några som känner igen sig? Nu behöver förstås inte detta tankesätt handla enbart om kärleksrelationer utan i det stora hela i livet. Hua hua jag klurar och klurar får bli det som jag skriver och säger här. Tankarna snurrade på bra när jag gick milen igår eftermiddag kväll.

Pettson tar allas uppmärksamhet med all rätt

Pettson har kommit in i familjen och tagit oss alla med storm. Varje gång vi ses har han vuxit mer och mer och blivit en klokare liten hund. Han är så bedårande söt vår nya familjemedlem och får oss alla att smälta.

Andas livet här och nu

Tanken igår eftermiddag var att gå mot gymmet men vädret ropade på mig att gå istället. Så ni hänger säkert med vad som väntar mig efter att jag skrivit klart raderna i inlägget. Vid Värdhuset satt folk ute och drack både bubbel och kalla öl. Så mycket me like på den alltså.

Ljuset var magiskt när jag var ute på rundan. Metapontum lös upp så vackert i parken. Det skvallras att jag kommer hänga där en hel del framöver. Men vi eller jag tar den grejen på bloggen en annan dag.

Fotorundan med trappor som utmaning

Madeleine har startat upp ett riktigt kul håll igång utmaning. Tanken är att när man är ute och promenera ska försöka fånga veckans tema trappor. Madeleine beskriver utmaningen: Tanken är jag ska ge mig ut på minst en promenad och varje vecka ha ett tema. Tanken är minst en bild under veckan, men kan ju likaväl bli sju. Fota är kanske inte det primära utan att få komma ut och stanna till.

Madeleine jag hittade en trappa till mitt emot en av dem som jag fotade häromdagen. Frågan är om det är en trappa ner till vattnet eller till himlen.

5 thoughts on “Smärtsamma dilemman

Add yours

  1. Wow, bilden på trappan till
    ”himlen” är ju magisk!
    Det ska bli spännande att se om jag får uppleva något vårväder på hemmaplan den här påskhelgen!

  2. Ja den där dilemman borde ju inte finnas. Varit i den sp många gngr sp förstår precis hur du menar. Oavsett vad för relation så anser jag ialf att det är bättre att offra den relationen om man inte kan gå till mötes än att offra sej själv,

  3. Dilemman är inte enkla ibland. Så bra ändå att poletten ramlar ner en efter en.
    Härlig känsla med energi i kroppen när du vakna & vill ut. Tror det var solen som gjorde det ☀️😊
    Mysigt & gott med lite påskmat 😊.
    Fina Pettson. Härligt att se folk hänga med vin, kaffe, te eller Öl i handen i solen 😀.
    Ja, det kan man fråga sig med trappan. Om den leder till himlen eller vatten. Väldigt fin bild 😃👍. Lite roligt att du & Madde valde att ta bild vid samma plats.

    Glad Påsk 🐣🌷. Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  4. Känner igen det där dilemmat. Man vill inte (eller kan inte heller) vara helt ärlig, men samtidigt vill man inte trampa runt på äggskal och stryka medhårs. Borde finnas bättre hjälp om man fastnar i den situationen

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa