Tro det eller ej – Jag vågar lyssna nu.

Hej.

Äg ditt liv! Ändra attityd och lev längre. Allt kan man ta ifrån en människa men inte friheten att själv välja förhållningssätt till vad som händer i livet. Så fint och smart sagt eller hur!  Tro det eller ej – Jag vågar lyssna nu.Det är allt lättare sagt än gjort att äga sitt liv alla dagar i veckan. Spelar liksom ingen roll hur mycket man vill om man inte har den styrkan alla dagar. När kroppen säger ifrån behöver vi ofta en förändring i livet!

En förändring i livet!

Hela jag är inne i en stor förändring just nu. Min medvetenhet har vaknat igen, tack och lov. Jag kämpar och sliter mig framåt mot nya erfarenheter och drömmer stora drömmar. En drömmare har jag alltid varit som tyvärr ofta drömt på tok för stort. Jag har börjat min vandring med en nyfikenhet och lust på livet igen. Även om jag vissa dagar när jag varit för aktiv känner varningens finger klappa mig på axeln.

img_7093img_7094

En sådan dag är det idag. Det är lite obalans i mig vilket jag är fullt medveten om. Lika medveten är jag på vad jag ska göra för att få bättre harmoni. Problemet är bara hur jag ska göra för att nå dit jag vill.

Överblick över mitt eget livspussel.

Alla våra obalanser/symtom har en grundorsak , men det kan ibland vara svårt att få en överblick över sitt eget livspussel. Energibalansering är något jag varit ur usel på men nu börjat lära mig. Energi är nämligen kroppens egen bästa medicin, inget kan läka utan att ett bra flöde av energi.

img_7096

Våga lita på din kropp, den är din kontakt till själen.

Detta måste vara det allra bästa rådet som jag fått i livet. Själen har valt kroppen och själen ger sig inte förrän du vågar lyssna. Tro det eller ej – Jag vågar lyssna nu.

Bästa överraskningen idag – till bara mig.

Som ni märkt har denna dagen inte gått till historien som min allra bästa. Kanske för att liva upp mig men samtidigt hur skulle de kunna veta att denna onsdag inte var min onsdag. Hur som helst!!! Jag vann en tävling på instagram runt alla hjärtans dag. En tävling som hölls av @viewstockholm och @chokladfabriken.

img_7098img_7097

Tack snälla  – Ni gjorde verkligen min dag

♥ ♥ ♥.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

10 thoughts on “Tro det eller ej – Jag vågar lyssna nu.

Add yours

  1. Varje dag lär man sig något nytt om sig själv. Å det är aldrig för sent att ändra något i sitt liv som inte känns bra. Utan att man vill förändra det till det bättre. På det viset må bättre 😊

  2. Vilket fint inlägg och vad fint att du känner som du gör! Det här med energibalans håller jag verkligen med om. Skulle behöva bli väldigt mycket bättre på det jag.

Kommentera

Up ↑

%d