Ugly Christmas Sweater har blivit en trend.

” Inlägget är i samarbete med Jultröjan.se ”

Hej.

Att bära Ugly Christmas Sweater har nästan blivit ett måste, en trend på någon av julens alla tillställningar. Ju tokigare eller knasigare tröjan är, desto bättre. I USA har det länge varit en tradition med jultröjor. De senaste åren har trenden tagits sig även till Sverige och flera butiker säljer jultröjor till julen. Har du hittat din egna jultröja för i år ännu?

“Ugly Christmas Sweaters”.

Julen 2019 är snart här. Det är faktiskt inte alls  långt kvar till självaste jultomten knackar på dörren. Tänker ni köra på finkostymen och röda julklänningen eller blir det en jultröja?

jultrojan-logga-2019-A

Jag har bestämt mig för att i år blir det en fin kjol och en rolig jultröja. Är det någon gång på året som vi vuxna kan och får bära en busig, larvig eller kanske rent av tramsig tröja så har det blivit till jul. Det har nästan blivit så att desto tramsigare tröjan är ju bättre blir det. Visst är det allt lite befriande att få vara lite vad man vill en annars så allvarsam helg när Jesus dog på korset för oss alla.

Klicka hem din egen jultröja.

Jultröjan.se har underlättat jakten på våra jultröjor enklare genom att samla många många tröjor och butikers utbud på en och samma plats. Mitt tips idag blir att kika in hos Jultröjan.se för att hitta er perfekta jultröja. Utbudet är stort så för mig var det extremt svårt att välja min favorit. Tröjorna säljs fort slut, så det gäller att klicka hem din favorit så fort som möjligt så att du har den bästa tröjan på festen! Min tröja får gärna vara rolig och lite stilfull. Snusket lämnar jag till någon annan som får stå för den tröjan.

jul

Hur vill du ha din jultröja?

1.Rolig

2. Stilfull

3. Snuskig

4. Ful

Hur du än väljer så så kommer din tröja garanterat dra blickarna till sig.

En dag om året måste vi alla våga stå upp och våga dra uppmärksamheten till oss även om det nu säkert blir våra jultröjor som får blickarna på sig. Julen är vår mysigaste tid på året. Tiden då vi alla sak stanna upp och reflektera över året som varit, summera och blicka framåt. Oavsett om ni väljer att klä upp er i finaste utstyrseln eller väljer an mera avslappnad stil med jultröja och tomteluva så kommer julen snart.

Tänker att en dag på julhelgen borde vi nog alla släppa på slipsarna och hoppa över korsetterna och bara vara julfina i mysiga jultröjorna. Samtidigt som vi försöker minnas och bara vara i nuet som alltid infinner sig när alla klapparna är öppnade.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

 

13 thoughts on “Ugly Christmas Sweater har blivit en trend.

Add yours

  1. Tycker det är en rolig idé om alla som ska närvara är med på det, annars inte 😉 men jag kör all in på klänning med jultema 😊

  2. Gillar de där tröjorna, roliga motiv och mjuka och sköna, har en själv att mysa i när det är lite kyligt hemma, dock inte 100% säker på vart den kommer ifrån, fick den i present men den är väldigt lik tröjorna i din text..Ha en bra Andra Advent..

  3. Jag har nog lite mer stilfullt på julafton (som ju firas pga Jesu födelse – påsken är då han dog.. lätt att blanda ihop) men på jobbets julfest kan det få vara lite skojigare… fast jag tycker nog att man får klä sig som man vill… tycker ju att de där tröjorna är roligare än finkläder egentligen. Ska gå innovation kolla för vet att sonen vill ha en.

  4. Vi har faktiskt kört jultröjor ett par år. Förrförra året hade hela familjen det på julafton. Det behöver ju inte vara ”fula” tröjor” utan stilrena men roliga. Jag kan lätt tänka mig det igen! Skulle dock vilja ha en som inte är så tjock då det ofta blir varmt med alla människor och tända ljus, ha ha!

  5. Hahah min kära sambo har börjat skämta med att vi ska ha såna tröjor på oss till jul men jag säger bestämt nej och skrattar för jag tycker dom är fula! :/

  6. Dom tröjorna är ju så söta, dock blir ja lite snål när det kommer till en tröja som bara ska användas en gång om året haha, dock har ja funderat på att köpa en många gånger😂❤️

  7. Detta är verkligen en rolig idé och har växt mer och mer för varje år. På makens jobb har de en tävling om vem som har den ”fulaste” jultröjan en bestämd dag. De har många härliga kreationer just den dagen kan jag säga 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: