Grattis Världen finaste Tilda.

Godmorgon Godmorgon….

Här har vi varit uppe med tuppen för att sjunga och gratta världens bästa tjej som blir 13 idag. Grattis väldens finaste Tilda!!! Jisses alltså redan 13 år. När man blir förälder börjar tiden plötsligt gå i en rasande fart. Ett fenomen som alla utan barn inte kan förstå. Helt plötsligt är barnen tonåringar, fyller 18 och en annan får gå på bolaget själv. Man hänger liksom inte med i farten. Vår yngsta är nu tonåring. Oj oj oj vad jag måste vara gammal nu…

Grattis Världen finaste Tilda.

Jag älskar dig allt och lite till men det vet du säkert redan. Hoppas att din dag ska bli en fin fin födelsedag. Ikväll ska vi ut och fira dig vidare på Miss Clara vilket är dotterns egna val. Min lilla Plutta är stor nu. Igår kväll busade vi och provade mina gamla festklänningar. Aldrig har väl denna röda klänningen varit så fin och perfekt som den var på fina Tilda.

img_4390img_4395img_4401

3b

3c

♥ ♥ ♥

11 thoughts on “Grattis Världen finaste Tilda.

Add yours

  1. Men wow, grattis! Min äldsta är 13 och jag fattar inte vad som hände?!? På Halloween hade hon en av mina svarta klänningar – helt galet ju!
    Bra tips med B&J till födelsedagsfrulle – det ska jag lägga på minnet här!

  2. Stort grattis =)
    Ja jag håller med åren bara springer och det ser jag när jag ser 14 åringen som nyss va född hahaha =). Vad mysigt att ni ska ut och äta =)

  3. Stort grattis till Tilda ❤
    Tänk vad tiden går fort och barnen blir stora men man känner inte att man åldras själv. Mysigt med tjejmiddag, hoppas ni får en fin födelsedag ❤

  4. Måste verkligen vara en märklig känsla när bebisen som ”nyss” kom till världen plötsligt är tonåring! Tycker också tiden går otroligt fort och ser kompisars barn som blir stora, vilket ibland är lite jobbigt, för det betyder ju att tiden har gått för mig också, dvs jag har också blivit äldre, vilket är rätt lätt att glömma 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: