Familjehäng längs Strandvägen.

Halloj.

Vilken söndag det blev. Först blev det några timmar vid havet igen för det gäller ju verkligen att passa på. Det sägs ju att det blir sämre väder redan nästa vecka. På kvällen åkte vi in till stan och åt middag på Villaggio hela gänget eftersom det är svårt att samla alla i samband med att killarna fyller år nästa vecka. Maten var precis lika bra som förra gången vi var där. Nu skulle jag ju kunnat gå los med kameran på restaurangen men om jag ska vara ärlig så har jag fått lite nog av alla matcollage med bilder på restaurang besök just nu. En eller två bilder på mat är väl okej men därefter är det nog om jag får tycka och det får jag ju göra här.

Underbara vackra Strandvägen.

Vissa platser i varje stad är lite extra speciella, vackra och värda ett besök. Strandvägen i Stockholm är en pärla både sommar som vinter. Dock i lite olika skepnader men så vackra och härliga med sitt liv. Efter middagen tog Tilda och Marcel och åkte Voi ner till Strandvägen och en bit bort. Tilda är helt såld på att åka elspark cykel och skulle säkert inte tacka nej till en alldeles egen.

28cIMG_103228b

Strandvägen i liv och rörelse.

R och Wille gick lite före oss så när jag tog fram kameran och fotade fanns inte Wille med. Jag som så gärna velat ha dem alla tre på bild vid alla charmiga och vackra båtar. När vi väl mötte dem för att köpa glass var William inte alls med på att bli fotad därav finns det inga bilder på min äldsta son från dagens äventyr. Men snart du Wille fyller du år igen och då åker kameran fram igen.

28d28f28e28g28j28m28n28l

180096_1867987828194_5307623_n

 

 

24 thoughts on “Familjehäng längs Strandvägen.

Add yours

 1. Hört det med att det skall bli sämre väder nu under nästa vecka. Får ta vara det fina vädret! 🌷 Jättefina bilder. Sonen brukar inte heller vilja vara med på bild! 🙂

  1. Usch nä, sämre väder vill vi inte ha. Eller någon grad svalare gör inget. Över trettio är lite väl häftigt för mig. Det är samma sak med mina barn, de vill helst inte vara med på bilder heller. Men när vi var på Gotland fick de stå ut med att vara med på bilder. Härliga bilder du bjuder på.

 2. Åh vilka fina bilder du bjuder på. Älsk på det. Ja dom där pågarna, Gabriel är precis likadan. Får du ta bild om du lovar att inte lägga ut? Jag ska testa det. Kram

 3. Vilken härlig dag! Hoppas det inte är så mycket sämre väder! För det är verkligen skönt nu och nästan gillar värmen haha!

  Hoppas du får en faktiskts vecka!

 4. Fina stockholm! Jag är där uppe för sällan! Men nästa sommar så ska vi nog också dit! Finns så många ställen jag vill besöka och kolla 🙂 Fina bilder 🙂

 5. Så fina bilder och så lika dina barn är dig måste jag säga 🙂 såg ut att vara en riktigt härlig kväll

 6. Ser jättemysigt ut. Hur lång är strandvägen där? 🙂 Mysigt att äta middag ute tillsammans.

 7. Vilken magisk dag som ni fick. Jag har bara åkt bil på Strandvägen och jag minns att det var lika fin är då som nu när jag ser dina bilder. Tråkigt att din äldsta son inte ville vara med på bild

 8. Det är så otroligt vackert vid strandvägen. Ibland glömmer jag bort att Stockholm är så vackert som det faktiskt är. Så glad att ni hade en trevlig kväll

 9. Men hoppla! Jag tror att det är första gången jag ser er alla på bild såhär samtidigt, dottern har jag ju sett några gånger dock. Och ni är alla SÅ LIKA! Och jag håller med dig, strandvägen är fantastiskt. 🖤

 10. Vilka bilder du tar. Måste ta med mig kameran ut lite oftare. Just nu har jag sådan värk i kroppen, och därför är den inte med, men visst blir bilderna så mycket bättre.

 11. Överhuvudtaget så är sommarstockholm underbart! Jag är verkligen glad över att bo i en så fin stad!

 12. Fina Strandvägen, det är verkligen en vacker plats. Vilka fantastiska bilder ❤ Känner igen det där, min tonåring vill inte alls vara med på bild men inland går det bra om hon slipper titta in i kameran 😂

 13. Härligt att ha alla samlade och så fina bilder också synd att inte ena sonen vill vara med, men man lär ju respektera det. Jag känner lite lika med min blogg nu, lite less på semesterbilder nu, nu vill jag komma in i vardag igen

 14. min son får man heller aldrig på bild men igår så .. säg inget ja satte in en är han syns ha ha
  ja men usch är det säkert med kallare o mindre sol ? åh nej ja lovar ja blir aldrig färidg me sommaren

 15. Stockholm är verkligen en fin stad. Mysigt att umgås hela familjen och njuta av sommaren, Jättefina bilder på barnen 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: