Men vilken dag jag haft…

Halloj.

Vilken härlig dag jag haft! Solen sken och värmen var tillbaka igen vilket var så underbart. Först ut var vi iväg med Wille men det vet ni ju redan. Därefter blev det en snabb lunch på den berömda restaurangen Mc Donald. Ibland kan ju Donken vara det godaste som finns men om jag får välja så säger jag nej. Deras kaffe är däremot riktigt bra måste jag säga eller deras Cappucino är så bra.

Men vilken dag jag haft…

Väl hemma igen var jag bara tvungen att svida om till shorts och linne. Gå runt i svarta kostymbyxor och tischa var på tok för varmt. Hemma var det dags att klippa gräset på baksidan vilket är ett jäkla bestyr. Över stock och sten utan att krascha i alla stubbar och stenar som kikar fram är inte det lättaste. Framför allt så är det tungt som attan och så blir jag så jäkla skitig för att ha kåpan på som fångar upp gräset är omöjligt längst upp på trädgården. När jag väl var klar måste man bara gå in och tvätta både fötter och benen.

Inga måste alls.

Därefter fanns det inga måsten kvar så jag gick omkring och fixade lite i trädgården och växthuset. Vattnade lite här och där. Helt enligt min melodi…inga måsten alls.

15gg15hh15ii

kram

21 thoughts on “Men vilken dag jag haft…

Add yours

 1. Jag åt också på McDonalds igår. Ibland är det gott men jag åt utan både pommes, bröd och dressing. Undrar vad kassören tänkte…. Skönt att ha gräsmattan klippt och klar nu.

 2. Så härligt. Bara gå runt och vara lite. Helt fantastiskt juh. Igår var vädret helt fantastiskt, även om det kom ett par droppar här hos oss på västkusten.

 3. Vad härligt att bara vila och känna på det fina vädret! Helt underbart.

  Otroligt varmt i vattnet också. Badede inte men åkte skoter hshs 🙂

 4. Gud så härligt. Igår åskade och regnade det till och från hela dagen här i Malmö.

  Jag måste säga jag föredrar Burger King framför mc Donalds.

 5. Haha åt alla donken igår? Det gjorde vi också😂 men jag blir alltid så dålig i magen efteråt….

 6. Dagar utan måste är verkligen de bästa. Skönt att bara kunna vara och göra det man känner för, det är precis vad man behöver. Jag hade också en sån dag i går 🙂

 7. Jag föredrar inte heller donken, det blir för flottigt, men som sagt smidigt sådana ggr. Samt skönt att gå i trädgården att strosa runt och feja sedan

 8. Så fint att du har fångat dig själv på några bilder, och du, det där växthuset ser ju bra drömmigt ut! Vi klippte också gräset här hemma igår men vår trädgård är tydligen så liten så Fredrik passade på att klippa allmänningarna också. Han som älskar att klippa gräs kanske jag ska hyra ut till er!

 9. En dag utan måsten måste vara en av de bästa dagarna man kan ha😊❤ Så härligt att pyssla i trädgården, även om just gräsklippningen verkade vara lite svår och tungjobbad😊🌸

 10. Hatar skräpmat visst man kanske inte orkar laga mat & sånt men skräpmat kommer aldrig in i denna familj

 11. Så härligt att få svida om till shorts och linne. Känner igen det där med gräsklippning och stubbar. Vi har kört sönder ett antal klippare för att vi missat stubbarna😀. Önskar dig en riktigt fin söndag❤️

 12. Så härligt det är att vistas i egen trädgård och särskilt när det är gott väder!! Jag väljer också helst att äta någon annanstans än på Donken, men ibland är det just detta ställe som passar bäst.

 13. åhh vilken mysig dag, ja att gå runt i svarta kläder blir ju så varmt, varje sommar ställer ja mig själv samma fråga varför är halva min garderob i färgen svart haha XD

 14. Det är ju verkligen så härligt att solen har hittat tillbaka och det är varmt och skönt. Skönt att inte ha några måsten 🙂

Kommentera

Up ↑

%d