Sköna söndag hemma hos mig.

Hej.

Vilket underbart väder vi haft idag. Här hos mig har vi haft sommar på riktigt vilket varit så himla skönt. Egentligen så har jag inte gjort så mycket vettig förutom skjutsat på gympa tjejerna och fixat i trädgården. Helt strunt att lägga till för jag har inte tränat som man skulle kunna tro nu när jag säger att jag har ont i benen. Känns inte alls skönt så nu gav jag upp och bjöd mig själv på en ipren.

Sköna söndag.

Jag gillar verkligen dagar när jag kan gå runt i shorts hemmavid och bara strosa runt. Fixa lite där och dona på ett annat ställe är min melodi. Hela dagen har varit bra förutom att jag hittat ett ställe där det är massvis med pissmyror när jag skulle flytta på lite taklökar. Givetvis så blev jag biten på både fötterna och ena vaden när jag grävde upp taklöken. Hmm…tänk om jag har ont i benen för att jag blev biten av pissmyrorna? Kan man få ont i benen efter sånt? Det känns som ända förklaringen just nu. Jag får helt enkelt snacka med google om det…

Jag har ju själv satt ett mål att ta bilder med systemkameran varje dag så idag började jag med det målet på allvar.

1b
Tre i rad är alltid lika roligt att spela. Jag är sjukt nöjd med årets nya spelpjäser.
1d
Bästa stenen att torka dagens använda handskar på.
1e
Så underbart att alla våra pallkragar med potatis växt på sig så mycket på sista veckorna. Får vi potatis till midsommar tror ni?
1f
Jag kan inte undgå att tycka att bilden blev lite läskig. Här under ligger våra hamstrar begravna Anaheim och Popcorn. Ser ni ansiktet i trädstammen bakom? Vem är det som vill säga något?
1g
Minns ni risrabatten som jag skapade efter att fått idé från Trädgårdsmässan? Det händer grejer även i den och växterna börja växa till sig och trivas.
1i
Årets bästa rådjurs skrämma bort tips. Hänga CD skivor och ställa upp blanka vinpåsar i rabatterna. Förgätmigej, lavendel och akleja har skrämt bort dem länge nu. Peppar peppar jag får väl äta upp detta med uppätna växter nu…men jag håller tummarna att det funkar hela sommaren.

29

6 thoughts on “Sköna söndag hemma hos mig.

Add yours

  1. När jag var barn fick jag faktiskt ont av att bli biten av de där myrorna så tycker inte att det låter helt orimligt att det är orsaken. Fick kolla länge på bilden med korset och trädstammen och till slut såg jag ansiktet. Lite läskigt är det allt. Mysigt att pula och pyssla i trädgården när det är varmt och soligt som det varit idag.

  2. Vilken härlig dag du har haft. Ni verkar bo så himla mysigt med en stor tomt. Hoppas knäet är bättre till imorgon. Annars får du prata med google 😉

  3. Risrabatten var ju grymt snygg, bra jobbat! När det gäller Google så vad fick du för svar? Man kanske kan vara allergisk mot de envetna rackarna?

  4. Vill också ha en trädgård och plantera en massa ;D ! Så himla kul ! Risrabatten var super snygg ! 👌🏼👌🏼

  5. Hehe näe jag ser inget ansikte, fniss, men kag får nog kolla än mer, men ja tänker man så blir det ju obehagligt

Kommentera

Up ↑

%d