Under mitt paraply.

Hej Svejs.

Från det ena till det andra – Igår strålande sol och super varmt. Idag betydligt svalare och regn hela tiden som jag var inne i stan idag. Så det där med att gå timmen innan och fota blev det så där med. Det funkar inte så bra att fota med paraply i ena handen och kameran i andra så jag fick snällt nöja mig med mobilbilder.

Det regnar här i Stockholm idag.

Vilken tur att jag i sista sekund slet åt mig ett paraply innan jag rusade iväg ner till station. Jag brukar vilja vara inne en timma innan jag ska på något dels för att ha tid på mig men också för att gå omkring och drömma mig bort. Som sagt det regnade när jag klev av på Södra.

img_1067

Om det regnar ska man ju egentligen ha gummistövlar på sig men inte jag idag. Innan besöket med sjuksköterskan var det okej att gå omkring i regnet under paraplyet värre var det efter då det ösregnade så dropparna studsade i backen. Tog mig trots vädret ett litet var bort till Mariatorget och fotade fontänen Tors fiske. Tycker att den nakne fiskande mannen ser så dominant ut vilket jag inte alls gillade när jag idag kikade lite närmre på honom.

img_1070img_1071

Smet in på Donken och köpte med mig en stor latté bara för att jag missade morgonkaffet hemma innan. Som det lätt kan bli när man väljer att snooza på tok för länge. Jag har sagt det många gånger och tänker det jämt när jag köper kaffe på Donken – Attans vad deras kaffe är bra och så mycket billigare än på de flesta café. Me Like på Donken latté.

img_1072

Movebybike måste vara en av de bättre företagsidéerna ur miljötänk. Jag stod vid övergångsstället och bara log. Både stor charm men också med ett tänk om att göra allt de kan för vår allas miljö. Det transporterar och flyttar med cykel och släp upp till 300kg/3m³ per lass. Movebybike erbjuder miljövänliga, billiga och citysmarta transporter med cykel och vagn inom Malmö, Stockholm, Lund, Umeå, Uppsala och Göteborg. Nästan lite för bra för att vara sant. Tänk vad man får se och veta när man stannar upp vid övergångsställena utan att stirra ner i telefonen.

img_1074

Hiss Selfie – hur svårt kan det vara? Jag fascineras av att det är så många som kan ta så fina selfies i hissar. Själv är jag sämst så just därför har jag satt i system att öva mig när jag åker hiss ensam. Dagens bild blev lite bättre än vanligt men ack så mycket jag har kvar att lära.

img_1077

Hua Hua vad det regnade när jag gick tillbaka mot Södra för att åka hemåt. Väl hemma var jag dyngsur om fötterna även att jag inte varken hoppade eller klev i några pölar.

img_1079

kram

♥ ♥ ♥

 

 

10 thoughts on “Under mitt paraply.

Add yours

  1. Vilket fint paraply du har. Såkul med sånt istället för ett tråkigt svart eller grönt som jag har. Dock är jag dålig på att använda paraply dåjag inte orka bära på det om det slutar regna. Haha.

  2. Själv tycker jag att statyn är jättefin, det är något med han som jag tycker om. Vilka coola ehmm cycklar?! Borde finnas på fler ställen i Sverige. Kaffet hos mc donalds älskar jag ❤
    Tycker allt din selfie blev superbra så inte behöver du öva, det är bara att klicka så blir du jättefin 🙂
    Tänk att man kan ha en sån fin dag även om det regnar, nu efter dina bilder vill jag med ut i regnet 🙂

    1. Detta med att ligga kvar och snooza har jag själv väldigt svårt för.Usch här vräkte det också ner massor och jag vart genom blött om trosorna 🙈Det är inte lätt alla gånger att dela paraply med en 4,5 åring.Men ser man där du klarade ju det jätte bra med att ta bilden i hissen.👏

  3. Ja det regnade här hos mig också på förmiddagen. Vilket var skönt inte lika varmt. Ja donkens kaffe är rätt god helt klart 🙂

  4. Ja här regnade det också massor igår, men det är ju väkbehövligt. Samt så mysigt det såg ut att gå där under praplyet ?D

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: