Tid för mig – naglar, kaffe och fix.

Hej Hej.

Ny vecka och nya tag. Min nya vecka är ganska full med saker igen får jag väl säga. Även att jag sniglade in hela förra veckan var känslan den samma i hela mig. Svårt att förklara …så jag behöver hitta ett lugn mitt i allt som jag mår bra av och tycker om att göra. Klurigt eller hur! Men men jag övar mig på att leva mitt liv skulle man kunna säga. Nog om det – idag måndag har jag haft en dag i stan med flera bra saker för bara mig.

Först måste jag bara säga att Stockholm har flera tunnelbanestationer som är galet vackra. T – centralen mot Kungsträdgården.

img_0950

Touch up hos Face Up.

Först ut på min dagens lista stod att besöka Maryam på Face Up för att göra touch up på botoxen. Hos Maryam känner jag mig både trygg och avslappnad. Jag hade fortfarande rörlighet mellan ögonen så det fylldes på i några punkter. Om ni tänker göra botox av olika anledningar är mitt tips att gå till en klinik där det är en utbildad läkare med kunskap om injektioner som utför behandlingen. En annan grej är att höra med kliniken om är  att fråga om de gör en touch up om den första injektionen inte tar som den borde.

20

Kaffe i solen.

Efter besöket hos Maryam gick jag bort till Odengatan och tog en kaffe och smoothie i solen på Thelins. Himmel och pannkaka så skönt det var att sitta upp på soffan i ena hörnet och bara andas livet. Fasiken vad jag älskar min stad Stockholm. Kan man få min trädgård och växthuset i stan så flyttar jag med en gång. Precis som med allting vill jag ha och känna flera saker. Enfald och samma rutiner dag ut och in passar inte för mig. Jag blir lätt uttråkad och vill uppleva livet skulle jag nog säga.

img_0957img_0955

Nya naglar hos Isabella igen.

Idag var det dags att hälsa på IsabellaBe your best igen. Jag är så glad över att jag hittade till Isabella för hon är så duktig och proffsig på naglar. Plus att hon är supertrevlig. Vi har alltid mycket att prata om och så har hon fått världens sötaste lilla pomeranian valp Matteo. Han är sötare än socker kan jag säga. Några av er kanske minns att jag drömmer om en egen liten chokladbrun pomeranian. En dag inom några år ska jag minsann äga en lite söt hund. Saker som står på bucketlistan måste man ju införliva för eller senare, inte sant?

img_0965img_0966img_0977img_0973img_0979

Tipsar om en kär bloggvän och hennes fina blogg

20mirreHälsa på hos bästa Mirre

Världens bästa kollega i bloggvärlden

Puss & Kram

11 thoughts on “Tid för mig – naglar, kaffe och fix.

Add yours

  1. Men åhh så fina naglarna blev. Själv kör jag mina naturliga och vita

  2. Oh så fina naglarna vart, så läckert, samt så snyggt hon hade där på salongen. Ja men du förstår att det var skönt att bara sitta där och njuta och insupa lugnet. Samt jag förstår att du älskar Sthlm, jag trivs också där då jag är där och hälsar på, jag vart kör i Örebro också, vilken fin stad.

    Tack kära kollega, kan inte annat än instämma och vända det tillbaka till dig KRAAAM

    1. Jag förstår inte hur du orkar att ha veckan full med inplanerade grejer att göra.Själv skulle jag bli väldigt stressad av att ha veckan planerad med fullt av grejer.Tur att vi alla är olika.Vad fina naglarna blev på dig😁

  3. Jag förstår suget efter en liten pomeranian, hur kan man ens motstå det egentligen? Dessutom är ju hundar (oftast) stressreduceringar med ben liksom! Som vanligt så är dina naglar hur flashigt snygga som helst!

  4. men så fina dina naglar blev, så himla fina färger perfekta vår naglarna ju <3

  5. Åh, skulle också vilja fixa naglarna men de senaste två gångerna jag gjort det så blev jag så otroligt missnöjd. Håller med om att det är väldigt fina miljöer där i Stockholm, skulle passa perfekt för en fotografering 🙂

  6. Vilken underbar start på veckan, en riktig må bra dag. Jag ska iväg på Söndag och få fixat mina naglar och jag längtar ❤

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: