Måndagslunch på SurÅdeg.

Hej.

Måndag igen och nya tag. Denna veckan måste verkligen gå i en lugnare takt än de två veckorna innan. I min takt och vad jag behöver få bli min veckas melodi tänker jag. Just därför började jag min vecka med en promis till SurÅdeg för att äta lunch med Sanna.

Måndagslunch på SurÅdeg.

Det var så skönt trots att det mini regnade att gå ner i rask takt för att äta lunch. SurÅdeg är verkligen en pigg och fräsch nykomling här i Tumba. Ofta på förmiddagarna är det lugnt och skönt vilket jag föredrar. Största pluset är deras goda bakverk och nu efter dagens räksallad måste jag även säga luncher. Räksalladen var riktigt god. Jag gillade verkligen att de inte blandade ut salladen med pasta eller bulgur utan att det var en ren sallad med massvis med räkor.

img_0810-1img_0808-1

Random bilder blir det alltid.

Det blir alltid lite random bilder på både dit och dat när jag är någonstans, precis som alltid. På min promenad hem idag såg jag några saker som fick fastna på bild.

img_0803img_0805img_0807

kram

 

5 thoughts on “Måndagslunch på SurÅdeg.

Add yours

  1. Tycker det låter bra med en Kamilla-vecka. En vecka som går i ditt tempo. SurÅdeg låter verkligen som ett underbart ställe. Räksalladen ser underbart god ut och den hade verkligen passat mig. Jag älskar räkor, särskilt handskalade. Så fint det gula huset är. Jag uppskattar dina bilder på lite allt möjligt. Tycker det är roligt att läsa och titta på!

  2. Det är så viktigt att sänka tempot imellanåt. Jag tycker inte om just räkor men måste ändå säga att salladen ser tilltalande ut.

  3. Jag tycker att du gör rätt, ta det i din takt. Annars kan konsekvenserna bli mindre bra. Härligt med lunch på sånt mysigt ställe. Du fick ju rejält med räkor, vore ju trist annars 😉

  4. Hoppas du får dig en lugnare vecka då! Lunchen såg väldigt god ut, jag är ju helt galen i räkor så verkligen något i min smak😊

  5. Åh vad gott med en räksallad själv unnade jag mig en räksmörgås till frukost. Här har det inte regnat utan solen har varit framme 🙂

Kommentera

Up ↑

%d