Körsbärsblommor, mjukglass och Nationalmuseum.

Halloj.

Jag har haft en kanon bra dag i stan med dottern som hade studiedag från skolan. Vi hann med så mycket tycker jag. Ni vet ju hur det brukar bli när jag är iväg på äventyr att det brukar bli lite av varje. För det är lite så som jag är lite av varje och allting. Så då får ni som vanligt hänga med mig på vad vi hittade på….Har ni ingen lust får ni stänga ner Kamillas Kamera här och nu.

Kungsträdgården stod i full blom.

Precis som alla andra som hade möjlighet att gå förbi Kungsan och njuta av alla körsbärsblommor gick även vi dit såklart. Att besöka Kungsan när allt står i rosa blom är nog ett måste för många Stockholmare med mig. Idag var det knök fullt med folk så att fotografera fina bilder på mig eller Tilda var nästan omöjligt. Så jag fick fokusera på att förmedla känslan under det rosa blomster taket.

23e23f23g23h

Årets allra första mjukglass.

När Kungsan står i blom då är det dags för mumsa årets allra första mjukglass vilket har blivit lite av en tradition. Det är så mycket vår och starten på de varmare årstiderna när jag äter årets första mjukglass med massvis med nötkross. Jag är galen i nötter och ber alltid om att få nötter även i botten på min bägare.

img_8319

Titta på Stockholm – Nationalmuseum.

Är det inte konstigt att jag inte varit på Nationalmuseum på alla år som jag bott i Stockholm. I hela 26 år har jag bott i Stockholm många flera år än vad jag bodde i Småland till och med. Visst var jag där för typ 25 år sedan på en bankett med en gammal pojkvän men det räknas ju inte för då tittade vi ju inte på museet alls. Så idag blev det premiär för mig. Tilda var inte alls på G när vi var det och tråkade mest ur. Jag däremot tyckte att lokalen var magisk och flera verk var underbara. Jag bestämde mig för att gå dit en dag ensam och titta i lugn och ro.

img_8322img_8327img_8326img_8333img_8337

Solskenspromis längs alla Skärgårdsbåtarna.

Stockholm bjöd på sommar idag och hela stan njöt av det vackra vädret. Vi gick längs båtarna och andades på Stockholm tillbaka in mot Hamngatan. Vi gick runt en stund i några butiker och hittade mycket fint. Tilda fick med sig nya örhängen hem.

img_8320

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

15 thoughts on “Körsbärsblommor, mjukglass och Nationalmuseum.

Add yours

 1. Vilken mysig dag ni verkar ha haft! Blomhavet är ju verkligen magiskt 😍 förstår att alla vill fota det!

 2. Men alltså wow vilket täcke med blommor, där hade jag velat gå. Men jisses vad folk det verkade vara där! Jag tycker verkligen att det är mysigt att få hänga med på dina små utflykter till olika ställen. 🙂

  1. Så mysigt allt såg ut ❤ älskar dina kort ❤
   Min gubbe brukar också be om strössel i botten, men efter att de flesta tittar på han som om han är galen så har han slutat fråga efter det 😉

 3. Vilken mysig dag du och dottern har haft, härligt med bra väder och kul med museum! Jag har aldrig besökt Kungsträdgården när den blommar, men det är något jag absolut vill göra någon gång för det ser så magiskt ut!! Åh vad gott med mjukglass, det är min favoritglass! 🙂

 4. En del människor låter saker ramla in lite hipp som happ i sitt liv, du fyller ditt medvetet med minnen, upptäckter och upplevelser. Det gillar jag verkligen! Du inspirerar mig till att göra detsamma, stort tack för det!

 5. Vad fint det är i kungsan nu under de träden,ser helt magiskt ut! Vad gott med mjukglass det har jag inte ätit än men blir nog mer i sommar. Själv vill jag ha chokladsås på 🙂

 6. Jag har hört att man typ måste uppleva dem där träden, att det är ännu vackrare än på bild! Du gjorde mig galet sugen på mjukglass nu med haha! Magiska bilder du tagit, så fina!! <3

 7. Åh vad fint det ser ut med alla Körsbärsblommor 🙂 Mjukglassen såg inte alls dum ut, har ännu inte ätit första för i år men det får ju nästan bli av snart.

 8. Så otroligt fint det är i kungs trädgården 🙂 Väldigt vackra blommor <3

 9. Åh jag har aldrig sett när träden blommar och de verkar så magiskt! Härligt med mjukglass i solen de är ju så gott 😍

 10. Men gud så fint . Har varit för tidigare o vet att de e väldigt vackert . Skulle vilja åka dit igen … o ta lite bilder

 11. Jag måste säga att jag är lite avundsjuk på er som bor så nära alla dessa fina träd, det är så galet vackert!
  Åh, mjukglass… nu vart jag sugen på det =) Hehe.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: