Fånga dagen fångade mig.

Hej.

Kan ni tänka er att det bara kändes som fullständig lycka är Vandrande Hjärtat damp ner i vår brevlåda idag? Vandrande hjärtat är Länka med Kärleks lilla mascot som åker land och rike runt mellan oss medlemmar. Vill ni ta del av alla spännande plaster som Hjärtat fått vara på kan ni enkelt göra det i den tråden i gruppen. Där ligger allas inlägg prydligt uppradade efter varandra. Hjärtat kom nu senast från Hanna i Linghem.

Fånga dagen fångade mig.

Jag tror minsann att Hanna visste vad jag är svag för nämligen choklad och armgodis. Finaste armbandet fick jag i paketen med Hjärtat i – Jag tackar och bockar såklart. Nu är det upp till mig några dagar innan jag ska skicka iväg hjärtat igen till nästa medlem att hitta på roliga saker för mascoten. Fånga dagen är något som jag strävar efter varje dag.

25a225a325a4

Liten är sjuk.

Vår tjej är sjuk i högfeber och ont i kroppen. Stackars liten. När jag smet iväg och handlade köpte jag med en ord och korsordstidning. Nu har vi slagit våra huvuden ihop och klurat ut första korsordet. Gissa om vi känner oss smarta nu?

25a1

Dags att gå ner och röra runt lite i köket så vi får någon middag idag.

kram

16 reaktioner till “Fånga dagen fångade mig.

Lägg till

 1. Vad roligt att du fick både choklad och ett armband som du tycker om 🙂 Vad tråkigt att hon är sjuk :/ Hon får krya på sig 🙂 Snällt av dig att köpa en sån tidning till henne 🙂

  Gilla

 2. Vad glad jag blev att jag prickade så mitt i prick både med armbandet och chokladen. Armbandet är egen design och det var roligt att det blev så uppskattat. Det ska bli kul att få se vad Lilla Hjärtat kommer hitta på hos dig.
  Hoppas att din tös snart mår bättre, krya på sig! Kram

  Gilla

 3. Åh, så mysigt att lösa korsord tillsammans. Det har jag alltid tyckt om att göra. Blev lite sugen att rota fram någon tidning från gömmorna nu som jag har sedan jag jobbade på ett tidningsförlag.

  Gilla

 4. nej men inte skoj när man e sjuk stackars krya på . jätte fint armband ju , tur man kan lösa korsord o mysa i hop något positiv att va sjuk

  Gilla

 5. Den chokladen är riktigt god det håller jag med om.Hoppas din dotter blir frisk snart inte kul att ha feber. vad ni är duktiga som gör korsord 🙂

  Gilla

 6. Men mums det där är min favoritchoklad! Åh armbandet var verkligen så fint, så snällt av henne. Vad jobbigt att hon är sjuk, hon får krya på sig. Att lösa korsord är verkligen så roligt, speciellt när man lyckas lösa hela för då känner man sig så otroligt smart haha 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: