Fånga dagen fångade mig.

Hej.

Kan ni tänka er att det bara kändes som fullständig lycka är Vandrande Hjärtat damp ner i vår brevlåda idag? Vandrande hjärtat är Länka med Kärleks lilla mascot som åker land och rike runt mellan oss medlemmar. Vill ni ta del av alla spännande plaster som Hjärtat fått vara på kan ni enkelt göra det i den tråden i gruppen. Där ligger allas inlägg prydligt uppradade efter varandra. Hjärtat kom nu senast från Hanna i Linghem.

Fånga dagen fångade mig.

Jag tror minsann att Hanna visste vad jag är svag för nämligen choklad och armgodis. Finaste armbandet fick jag i paketen med Hjärtat i – Jag tackar och bockar såklart. Nu är det upp till mig några dagar innan jag ska skicka iväg hjärtat igen till nästa medlem att hitta på roliga saker för mascoten. Fånga dagen är något som jag strävar efter varje dag.

25a225a325a4

Liten är sjuk.

Vår tjej är sjuk i högfeber och ont i kroppen. Stackars liten. När jag smet iväg och handlade köpte jag med en ord och korsordstidning. Nu har vi slagit våra huvuden ihop och klurat ut första korsordet. Gissa om vi känner oss smarta nu?

25a1

Dags att gå ner och röra runt lite i köket så vi får någon middag idag.

kram

16 thoughts on “Fånga dagen fångade mig.

Add yours

 1. Så fina presenter ni fick 🙂 Hon får krya på sig. Bra jobbat med korsordet, själv suger jag på korsord haha

 2. Så fint armband du fick med 🙂 Så roligt de där små gåvorna 🙂 Ska bli kul att se vad ni hittar på för kul ma

 3. Armbandet är verkligen jättefint. Vad många det är som ligger i hög feber nu. Hoppas att hon blir frisk fort. Korsord är roligt att lösa 🙂

 4. Åh geisha är ju så gott och så fint armband du fick 😊 åh hoppas hon kryar på sig snart inte kul att vara sjuk

 5. Vad roligt att du fick både choklad och ett armband som du tycker om 🙂 Vad tråkigt att hon är sjuk :/ Hon får krya på sig 🙂 Snällt av dig att köpa en sån tidning till henne 🙂

 6. Vad glad jag blev att jag prickade så mitt i prick både med armbandet och chokladen. Armbandet är egen design och det var roligt att det blev så uppskattat. Det ska bli kul att få se vad Lilla Hjärtat kommer hitta på hos dig.
  Hoppas att din tös snart mår bättre, krya på sig! Kram

 7. Åh, så mysigt att lösa korsord tillsammans. Det har jag alltid tyckt om att göra. Blev lite sugen att rota fram någon tidning från gömmorna nu som jag har sedan jag jobbade på ett tidningsförlag.

 8. nej men inte skoj när man e sjuk stackars krya på . jätte fint armband ju , tur man kan lösa korsord o mysa i hop något positiv att va sjuk

 9. Den chokladen är riktigt god det håller jag med om.Hoppas din dotter blir frisk snart inte kul att ha feber. vad ni är duktiga som gör korsord 🙂

 10. Men mums det där är min favoritchoklad! Åh armbandet var verkligen så fint, så snällt av henne. Vad jobbigt att hon är sjuk, hon får krya på sig. Att lösa korsord är verkligen så roligt, speciellt när man lyckas lösa hela för då känner man sig så otroligt smart haha 😉

  1. Så härligt choklad den är nästan den bästa som finns 😂 jätte fint armband verkligen 😍 hoppas eran tjej kryar på sig snart.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: