Försäkra dig om högsta möjliga kvalité.

” Inlägget är i samarbete med Stenström Herr & Damekipering ”

logo

Hej.

Har ni som jag svårt med att komma på bra presenter till era män eller stora söner? Jag vet faktiskt inte varför det känns svårare att köpa något fint och bra till det manliga könet men så är det för mig. När jag kom i kontakt med Stenströms Herr & Damekipering trillade en liten pollett ner för mig. Öppnar jag makens garderob så hänger det vita, blå och svarta skjortor i två av dem. Jag tycker nog att flera av dem är lika vilket de inte ska vara såklart. Visst är det svårt att göra en vit skjorta lite olik många andra.

Ny_omslagsbild_hemsida_SWE_1

Så lika men ändå så olika.

Stenströms skjortor  skulle passa bra till mina grabbar här hemma. Företaget Stenström Herr & Damekipering är ett svenskt märke som funnits ända sedan 1883. Historien om företaget säger sitt om märket och kvaliteten på deras egna skjortor. Skjortorna unika med är att de allra flesta sömnadsmomenten görs fortfarande för hand. Med dessa skjortor kan man försäkra sig om högsta möjliga kvalité.

Stenstro_ms-26

Två favoriter.

Jag hittade två favoriter som jag mer än gärna skulle ge bort till maken. De är klassiska en i vitt och den andra i makens favoritfärg på skjortor ljusblå samtidigt som de är annorlunda med att kragens innertyg är mönstrat samt även manschettfickan. Jag tycker även om att knapparna är i annan färg än vad självaste skjortan är i.

Så frågan för mig blir vitt eller blått? Vad tänker ni?

13blå13vit

Visst är det alltid något speciellt med klassiska tidlösa plagg som kan hänga med år efter år. Lite den känslan får jag av Stenströms skjortor. Om ni som jag behövde tips på bra presenter till någon ni tycker om kika in till Stenströms.

Ha det gott.

 

” Inlägget är i samarbete med Stenström Herr & Damekipering ”

 

 

 

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: