Började vecka på bästa sätt.

Halloj.

Efter en vecka med sjukdom och bara hemma liv nästan känner jag att denna veckan verkligen måste få bjuda på ny energi och kraft igen. Så hur börjar man en ny vecka på bästa sättet? Självklart en fika en bästa Sanna på stammis fiket Spaaks. Förra vecka blev jag utan en fredagsfika på något spännande ställe. Däremot säger jag inte att årets första kaffe ute i solen hemma var dålig men fredagsfika gör jag liksom på ett café. Just därför var det nästan självklart att ta igen min förlorade fika så jag bjöd mig själv att mumsa semla.

Började vecka på bästa sätt.

Idag slog Sanna och jag snick snack rekord igen på att sitta länge och fika. Vi kanske borde ställa upp i fika SM om det finns någon sådan tävling. Hur som helst så anmäler jag oss till SM i fika.

18

Vad har ni haft för idag?

Hur har ni satt igång vecka 8? För mig blir det vila en stund och planera ihop min vecka så den blir så bra som möjligt nu.

bra

13 reaktioner till “Började vecka på bästa sätt.

Lägg till

  1. ÅÅH mums vad gott det såg ut med en semla, vill också äta! Detta är första året som jag verkligen längtat och ätit massa semlor ❤ SM i fika, hade varit nått. Hade isf hejat på er 😉 Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: