Lite söndagshäng med mig…

Hej.

Har ni haft en bra söndag? Min har varit skön och jag har hunnit med lite av varje vilket jag tycker är skönt. Jag skulle kunna säga att jag haft bra Söndagshäng helt enkelt. Så nu får ni hänga med mig på lite söndagshäng…

Lite söndagshäng med mig…

Efter en skön sovmorgon var det dags att packa ihop oss och åka vidare. Tilda och jag lämnade Marre till sin matchsamling sedan åkte vi vidare till Huddinge. På torget hos blomsterhandlaren hittade jag videung som jag är så förtjust i. När jag var barn var Videvisan en av mina favoritsånger. Minns att när jag fyllde år på lekis fick jag ett kort eller tavla var det kanske mer med Videung. Därför är ju vide allt lite speciellt för mig.

17a

Dottern provade snyggeli snygga vita byxor med en gul fin tröja till. Jag själv hittade en riktigt fin behå som jag var lite sugen på men jag väntar för jag behöver en ny snygg svart som behöver flytta in lite tidigare i min behå-låda.

17b

Tilda är lika galen som jag i Espresso House. Hon säger att hon inte klan leva utan sin frappiono vit mocca. Själv är deras cappucino ett måste för mig  när jag är ute på vift.

17c

Till slut hamnade vi vid ett av de höga borden i Visättra. Bästa på dagen var att jag stötte ihop med en kär gammal kollega till mig i fiket i Visättra. Anna! Det var så himla roligt att stöta ihop med dig. Vem vet en dag kanske vi jobbar ihop igen!

17d

När Tilda blev upphämtad av Robert för att åka hemåt gick jag ut på läktaren med kameran runt halsen. Flempan mötte Täby och var det bättre laget och vann vilket de verkligen behövde. Så Grattis killar till vinsten.

17f17e17g

 

Ha en superbäst söndagskväll.

♥ Puss & Kram ♥

 

11 thoughts on “Lite söndagshäng med mig…

Add yours

 1. Jag gillade också Videvisan – kul att bli påmind! Älskar viden, så små & mjuka!

  Låter sol en mysig dag! Eftersom jag är i USA är det bara lunch här så nu blir det lite shopping!

 2. Jag älskade videung som barn och likaså videvisan. Videung är fortfarande en stor favorit. Härlig söndag du haft med lite av varje. Vad roligt att stöta ihop med din gamla kollega. Sånt är alltid roligt.

 3. Jag älskar också Espresso House fast jag inte dricker kaffe, haha. Men de brukar ha bra fika och goda källa drycker. Låter som en bra söndag!

 4. Vilken härlig helg! Jag tycker också om cappuccino det är så gott och espresso house gör de kaffet riktigt god. Grattis till laget! 🙂

 5. Låter verkligen som en underbar dag! 😀 Jag hade en dag på jobbet, vilket igår var en psykiskt påfrestning men att komma hem till barnen.. Gör allt verkligen underbart då.. 🙂

 6. Wow! Vilken söndag! Vad kul med både vinst och fina blommor. Jag älskar videung men är helt säker på att min katt skulle äta upp de om jag köpte hem några. Men jag måste nog köpa hem några iallafall! ❤️

 7. Videung är underbart ❤ kul att du köpte hem lite att titta på.
  Tack för att du lät mig hänga med på ditt söndagshäng. Det var trevligt, vore kul att någon gång ta en riktig latte med dig 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: