Halva fredagen avklarad.

Halloj.

Nu kan jag nog säga att halva min fredag är avklarad. Jag ska snart checka in som kvällens hämtachaufför så fredagen blir lång. På Taxi Pinglan står en köring för att hämta hem från ett Pinkparty och senare i natt hämta hem från från en 18 årsfest. Men nu börjar vi från början.

Fredagsfika med Sanna.

Efter en ganska stressig morgon kom jag iväg till centrum för att fredagsfika på Spaaks med Sanna. Tror det eller ej men för första gången en fredag när det var dags för fika så var jag inte supersugen. Så bara för att jag fredagsfikar köpte jag två småkakor som jag vet att jag tycker om. Idag sprang verkligen tiden iväg hux flux hade vi suttit i 1 timma och trettio minuter. Det är väl så när man har mycket att prata om.

888

Innan jag åkte hemåt igen fixade jag present till partyt som Tilda skulle på. Väl hemma igen kom tröttheten tillbaka och jag tänkte att vad är det Kamilla behöver idag för fokus – Jo att stänga sina blåa på soffan en stund.

Fredagsfokus.

Är det sova och vila som jag behöver så är det min fokus stund. Gissa om det var skönt att få tillåtelse att bara somna till när jag verkligen behövde vila.

8c

Random bilder.

När jag vaknade till låg jag och irriterade med på mobilen som hade ställt in fel upplösning på de bilder jag tagit idag. Till slut fick jag återställa till orginal inställningarna på telefonen. Då äntligen funkade äntligen kameran som jag vill att den ska göra. Har ni varit med om att era Iphone beter sig på det sättet?

8d

8jj

Fredagspresenten.

Jag hade ingen energi att leta present medan jag var i centrum så jag gick in på Lets Deal som jag tycker är fantastiskt bra och köpte mig en fiskgryta lunch hos Café James Edition.

8hejf

7

7 reaktioner till “Halva fredagen avklarad.

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: