Namnsdagsfika för Wille.

Hej.

Idag står det Carl i almanackan och det flaggas på alla bussar och de flesta flaggstänger. Såklart för att kungen heter Carl Gustaf men här hemma firar vi  vår Carl med våra flaggor, litet paket och namnsdagsfika. Wille heter nämligen Carl William Puffen.

Namnsdagsfika för Wille.

William önskade sig pistagelängd som fika. Så det var bara att åka ner till centrum och hoppas att Spaaks hade någon längd kvar med pistage. Jag hade tur för sista längden gick till Wille. Alla önskade sig olika fika så det blev några olika påsar och kartonger. Jag hoppade av men smakade två tuggor på Willes längd bara för att. Jag kör ju egentligen på sockerförbud. Nu lovar jag att hålla mig tills på fredag då jag har fika igen.

28b28a

Tänk att jag kan längta så mycket efter en. – sladd.

Det måste ju vara både första och sista gången säkert som jag längtar efter en sladd. Hoppas verkligen att den kommer redan i början på veckan för jag behöver mina filer, program och allt som man samlar på sig i datorn. Min Bullet Journal till exempel den är jag handikappad utan.

Dags att vara lite duktig och ta tag i tvätten medan jag kikar på Guldbaggegalan.

7

 

10 reaktioner till “Namnsdagsfika för Wille.

Lägg till

  1. Grattis på namnsdagen! God fikan låter, nu blev jag ju sugen på en riktig gofika. Behöver nog äta mer efter eftermiddagens träningspass. Hoppas att sladden kommer imorgon, så tråkigt att gå och vänta tycker jag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: