Namnsdagsfika för Wille.

Hej.

Idag står det Carl i almanackan och det flaggas på alla bussar och de flesta flaggstänger. Såklart för att kungen heter Carl Gustaf men här hemma firar vi  vår Carl med våra flaggor, litet paket och namnsdagsfika. Wille heter nämligen Carl William Puffen.

Namnsdagsfika för Wille.

William önskade sig pistagelängd som fika. Så det var bara att åka ner till centrum och hoppas att Spaaks hade någon längd kvar med pistage. Jag hade tur för sista längden gick till Wille. Alla önskade sig olika fika så det blev några olika påsar och kartonger. Jag hoppade av men smakade två tuggor på Willes längd bara för att. Jag kör ju egentligen på sockerförbud. Nu lovar jag att hålla mig tills på fredag då jag har fika igen.

28b28a

Tänk att jag kan längta så mycket efter en. – sladd.

Det måste ju vara både första och sista gången säkert som jag längtar efter en sladd. Hoppas verkligen att den kommer redan i början på veckan för jag behöver mina filer, program och allt som man samlar på sig i datorn. Min Bullet Journal till exempel den är jag handikappad utan.

Dags att vara lite duktig och ta tag i tvätten medan jag kikar på Guldbaggegalan.

7

 

10 thoughts on “Namnsdagsfika för Wille.

Add yours

  1. Så roligt att ni firar namnsdag. Det brukar vi inte göra här. I min pappas släkt döps alla pojkar till Karl sedan flera generationer tillbaka.

  2. Grattis på namnsdagen! God fikan låter, nu blev jag ju sugen på en riktig gofika. Behöver nog äta mer efter eftermiddagens träningspass. Hoppas att sladden kommer imorgon, så tråkigt att gå och vänta tycker jag.

  3. Jag har också firat Karl idag då sambon, min pappa och mina bröder heter det i mellan
    Namn 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: