Jag har en plan – En hatthylla.

” Inlägget är i samarbete med Solhem Inredning ”

Hej.

Har ni som jag funderat på varför det ofta ligger ett berg med kläder på golvet på sonens golv? Fast sonens rum är delvis omgjort och piffat så är golvet och nya mattan ofta täckt med ett berg av kläder. Alltså jag förstår verkligen inte hur svårt det kan vara att hänga in i garderoben eller lägga på någon av stolarna. Men det är tydligen för svårt.

Jag har en plan – En hatthylla.

Som sagt jag har en plan. Tänk er att hänga upp en mindre hatthylla på sonens rum där han enklare kan häng upp sina kläder som är använda men inte smutsiga redan. Jag tycker om lite annorlunda möbler och prylar och vill inte gärna ha saker som alla andra har i sina hem eller på sig. Dansk design både på möbler, inredning och mode har jag gillat i många många år. Så jag blev inte förvånad när jag hittade Solhem Inredning som erbjuder möbler och rottingmöbler i dansk design. De säljer designmöbler & inredning i dansk design med enkel och vacker formgivning. Jag vill ha det stilrena och enkla på ett nytt och gärna unikt sätt.

hatthyll

Hur ska man tänka?

Hur ska man tänka med en hatthylla som samtidigt blir en form av en klädbetjänt på fast den sitter på väggen? Sonen har en riktigt bra plats att hänga hatthyllan på så att hyllan delvis skyms av garderobsvägg och nästan bakom dörren. Jag funderar på vilken som skulle passa allra bäst. Min första tanke är den svarta där galgen hänger för den faller mig mest i smaken och den skulle passa bäst. Det jag saknar med den är någon form av rundstav eller galler som på de andra. Där det enkelt går att hänga galgar.

En annan sak som jag tycker är en viktig aspekt är att hatthyllan inte får bli för stor. Alltså inte i storlek med den som vi har i vår hall där hela familjen samsas om plats och utrymme. Hur som helst så måste jag involvera sonen i mina planer om en egen hatthylla på rummet.

Solhem Inredning.

Solhem Inredning erbjuder möbler och rottingmöbler i övervägande dansk design. De har en riktigt bra webbutik med snygga inspirerande bilder vilket jag personligen uppskattar mycket. De har även på tal om snygga inspirationsbilder ett riktigt bra instakontoFör er alla som gillar inredning ta och titta in hos Solhem Inredning för ni kommer garanterat hitta en massa fint.

Ha en fortsatt bra dag.

Kram ♥

 i

10 thoughts on “Jag har en plan – En hatthylla.

Add yours

  1. Kanske är trög men förstår inte tanken med att det är båda i ett? Jag trodde att en hatthylla var en hatthylla (dvs en hylla där man hänger kläder i hallen, men mot väggen?!) Samt att en klädbetjänt var sådan som stod på golvet och ska påminna om en just betjänt 😅. Hur är dessa en kombo? Jag tänkte fin hatthylla bara. Måste läsa mer om detta 👌🏻 😊.

  2. Men gud hur smart är inte du? Har aldrig tänkt på det, skulle min kära sambo behöva som slänger kläderna jämt på golvet 😉

  3. Vi behöver ha en i hallen, konstigt nog ligger nämligen ungarnas kläder på golvet, så vi måste ju ha dåligt med hängplatser 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: