Jag får en del frågor…..

Hej Hej.

Jag får en hel del frågor i kommentarerna. Jag brukar inte svara på dem ibland kommentarerna mest på grund av tidsbrist och lite lathet kanske men jag tänkte att jag samlade ihop ett gäng av de senaste och svarar på dem i ett och samma inlägg.

Vad är det för träning barnen går på? Min äldsta son spelade innebandy förr men slutade för några år sedan – datorn blev roligare. Marcel som blir 18 i år spelar hockey på J 18 Elit nivå och är målvakt. Oftast står han på is alla dagar i veckan med två matcher om han spelar dem. Tilda håller på med truppgymnastik och tränar runt 13 timmar i veckan.

23gym4

18b

Tycker du om Buddah i olika saker ? Ja jag tycker väl om Buddah saker men jag har inte mer än denna lilla gröna som jag fick i fredagspresent i fredags. Buddha står lite som trygghet för påminnelse om vad man vill uppnå i livet.

11b

Hur ser din bloggkalender ut?  Blev också nyfiken på din bloggkalender, kanske du kan skriva ett inlägg och berätta mer om du vill? Min bloggkalender är från Ordning och Reda. Där i skriver jag in hur jag tänker mig veckorna i stort. Plus uppläggen och det som ska göras med vår blogg grupp. Det står bloggtips på inlägg, samarbeten som är på G och ska skrivas. Hur den ser ut inuti behåller jag för mig själv denna gången.

20a

Får jag fråga vad du tycker man ska ta betalt för ett samarbete? Det är självklart personligt tycker jag för någonstans så behöver man få in en fot. Men en sak är säker att man inte ska sälja sig för lågt eller ta samarbeten som man själv jag då i denna frågan inte kan hantera eller stå för. Alldeles för många blir utnyttjade. Tänker faktiskt länka till två kanon bra inlägg om detta som min fina blogg vän Linda som driver LM Event skrivit.

 

Vad är det som håller dig vaken om nätterna? Ja den som det visste. Nu har jag fått lite hjälp med sömnen och sovit bättre de senaste nätterna. Bilden är från butiken på vår nya säng när vi köpte den för något år sedan. Där borde jag verkligen sova som en prinsessa….

Skickas den, hjärtat med posten sen eller hur går det till? Ja Lilla Hjärtat kommer skickas med posten till nästa person som tar hand om hjärtat nästa helg.

Gick det bra att öva poledance på gatlyktorna? Ha ha ja det gick väl så där. Dottern är mkt starkare och mer vältränad så för henne gick det bra. Hur som helst kul hade vi den kvällen. I våras gick det betydligt bättre för mig….

Hur äter du semlor? Jag äter dem som de är inte stående i varm mjölk som jag har en vän som gärna gör. Semlor ska smaka semla och inte saffran vilket jag testade i julas.

puss1

 

 

 

28 thoughts on “Jag får en del frågor…..

Add yours

 1. Vad roligt att göra ett inlägg av kommentarsfrågorna!! Jag måste fasen bli bättre på att svara på mina kommentarer!!

 2. Vad roligt att du har svarat på frågor som vi läsare skriver till dig. Alltid kul då vi ibland inte ser svaren du svarar på våra kommentarer! 🙂

 3. Jag äter däremot mina semlor utan mandelmassa, aldrig tyckt om den smaken (och för den sakens skull äter jag tex inte prinsesstårtor heller.. Haha..)
  Just bloggdagbok är jag rätt nyfiken på. Värderar du inläggen du gjort också?

 4. Vad roligt med så aktiva barn, höll du på med sport själv när du var yngre? Kul att få följa barnens intressen.

 5. En sån kalender skulle jag också vilja ha. Eller kanske göra en del av en bullet journal som bara är till bloggen. Nu har jag en plugin till wordpress som är en inläggskalender men använder den aldrig, för den är så trist. 😛

 6. Jag svarar oftast på frågor i inlägg tycker att det är lättare när man får rätt så lika frågor. Jag är verkligen så glad att jag har hittat din blogg. Du skriver så bra och har verkligen fått mig att tänka till så många gånger, om egendagar och om stress. Tack för att du har fått mig att förstå att jag måste ha egendagar och stressa mindre. Stor kram ❤️

 7. Åh vilket underbart inlägg! Stående i varm mjölk? Det har jag faktiskt aldrig testat, har du? Semlor är verkligen så gott 🙂

 8. Nu längtar jag ännu mer efter kalendern jag beställde förra veckan. Vill så gärna börja planera mina dagar. Roligt att läsa svaren på frågorna du fått! 🙂

 9. Kul att läsa dina svar på frågor som dyker upp. Jag provade semla i varm mjölk för första gången i helgen, men jag föredrar också dem som dem är.

 10. Oj, jag visste inte att du var religiös. Eller nu blev jag förvirrad, hahah, men antar det eftersom att du fick en religiös present. Rätta mig om jag har fel 🙂

  1. Ja du blev nog förvirrad för jag tror att många med mig som inte tillhör buddismen har små eller stora buddha figurer hemma. BUDDHA är ingen gud, ej heller profet eller messias utan ”EN SOM ÄR VAKEN”. Detta att vara fullständigt vaken, kallas vanligtvis för UPPLYSNING, och är vad buddhismen handlar om. … Buddha med skål i handen eller över huvudet symboliserar lycka och välstånd.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: