Till er från mig – Merry Christmas.

God Jul på er alla mina fina läsare.

24d

Nu har vi landat hemma igen efter julfirandet hos svärföräldrarna igen. Gårdagen och julafton har gått i ett känns det som så jag erkänner att det är riktigt skönt att landat i min fåtölj en stund nu. Igår kokade jag både knäckbräck och chokladkola som vi mumsade på medan vi som alla andra hoppades på storvinst på Bingolotto. Vi måste verkligen fått fel låter i år igen för ingen av oss vann, inte ens en ny lott.  Bu för bingo måste jag säga. Är det någon som jag känner som vann något mer än ny lott?

24e

Julafton.

Precis som alla julaftnar startar vi dagen med att dela ut alla klappar som ligger under granen. I år hade vi dragit ner och mest köpte saker som barnen verkligen behövde eller önskade sig. Trots det blev det fullt med klappar under granen.

24f

Jullunch, Kalle och gofika.

Vi har mumsat julmat, kikat på Kalle, fikat och delat ut ännu mera klappar precis som det brukar vara. I år fick jag lära mig något nytt Mumma. Visst vet jag att många dricker det men förr har jag mest tyckt att det varit en läskig blandning  och inte alls förstått att mumma står för kardemumma som jag älskar. Hur som helst en ny favorit fick jag nys om idag som smakar semla – det ni…passar perfekt för mig som är upp över öronen kär i semlor.

R och jag fick så cool och spännande choklad i form av verktyg. De har jag aldrig sett tidigare. Nästan så fina att jag inte vågar äta upp dem.

24h24g24i24j

24

 

24a

♥ Puss & Kram ♥

28 thoughts on “Till er från mig – Merry Christmas.

Add yours

 1. God jul på dig med underbara Kamilla 🎅. Vi köpte också bara sånt sonen verkligen behöver och önskade dig.Vilken tur att du vågade att testa att smaka på mammuma eller hur det stavas 🙈

 2. Spelade bingolotto för första gången igår. Vann inte någonting men va nära och hade 1 ifrån hela tiden. Riktigt tråkigt. Låter som ni haft det super mysigtb god fortsättning ❤

 3. Oj det var riktigt vacker choklad. Skulle inte heller vilja äta upp den!
  Vilket mysigt firande ni ser ut att ha haft. God jul till dig! 🎄❄️

 4. Nämen sådan choklad har jag aldrig sett =D, hehe coolt. Samt vi vann ingenting heller, det är ytterst sällan man gör

 5. Vilka fina dagar ni haft! Synd att ni inte vann något på era lotter.Vad spännande det låter med julmumma. Det vill jag testa, jag som älskar kardemumma! Jag skulle inte heller vilja äta upp den chokladen. Så häftigt att ha gjort det som verktyg.

 6. Jag har faktiskt aldrig fattat den där bingogrejen, visste knappt att det fanns tills i år när jag läst det på andras bloggar. Vad avis jag blir, jag tvingades vänta till efter kalle innan jag fick öppna mina hahah

 7. Åååh vann inte heller något, så himla typiskt!! Älskar bingo och är Såå taggad att spela på nyår, tror dock inte pojkvännen är lika intresserad, hehe. Vad mysigt jul ni verkar haft, vi öppnade också julklappar på morgonen i år. Varierar eftersom mamma jobbar varannan jul, Kram <3

 8. Vi julbakade också och spelade Bingolotto igår 🙂 Vi vann inte heller nåt men det var nära. Så fina bilder på dej 🙂 God Jul 🙂

 9. Detsamma till dig fina Kamilla. Ja du de där Bingolotterna, är det inte hatkärlek säg. Njut nu av juldagen i soffan. KRAM

 10. God fortsättning 🙂 Vi spelade också, och jag vann två nya sverigelotter och dottern 100 kr, Däremot var flera av oss nära resor och det var ju surt att ingen av oss alla tog hem någon av dom.

 11. God fortsättning! Jag hade turen med mig i år och vann iaf en ny lott på upesittarkvällen, så nu är nyårsafton räddad.😉😂😂

 12. Åh vilken fantastisk bild på dig, så fin! Men va ofta det där var choklad? Så himla vackert ju. Hoppas ni har haft en riktigt bra jul 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: