Länkande Julkulan.

Hej.

Först måste jag säga att det är så himla roligt att sitta i varsin ände av landet och klura på hur vi ska få vår bloggrupp att växa. Vi har så mycket roligt på G och är så taggade. Mirre är en toppen kollega i bloggvärlden och väl värd all framgång.

Länkande Julkulan.

17m

Visst vill ni vara med och göra vårt gemensamma julkort! Alla som vill fotat en julkula från vart man vill. Dela bilden i inlägget här nedan. Idag är vi 130 medlemmar. hur många kulor blir vi i julkortet?

Alla som deltar får en länk till sin blogg i samband med julkortet som Admin gör… Kamilla och Mirre. Två kulor i granen hittills. Hur många tror ni att vi blir i granarna? Tipsa gärna om Länkande Julkulan för vi i Länka med Kärlek tänker fylla granarna med kulor….

46495896_2187869754802845_2440221274501283840_o

På Julafton publiceras vårt gemensamma julkort. Sista dagen för att skicka in julkulorna blir på söndag 23/12 kl: 17. Vi skapar tillsammans för att vi får mer besökare på våra bloggar och att detta är en rolig idé att just ge och ta.

Här är vi alla som bidragit till JULKORTET hittills.

Sweetwords  – Mirre

Kamillas Kamera – Kamilla

Fröken Rödlök – Marica

7

 

 

 

 

2 thoughts on “Länkande Julkulan.

Add yours

  1. Måste försöka hitta någon fin julgranskula att fota så jag också kan delta. Vore så kul om det blev ett par kulor på julkortet till julafton. kramiz<3

  2. Ohh tack för länken, och tack detsamma kära kollega <3. Ja nu hoppas vi på lite kulor i grenen minsann haha eller granen var det. Toppenkul idé vi kom på

Kommentera

Up ↑

Upptäck mer från KAMILLAS KAMERA -

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa