Julbord på Gondolen.

Hej.

Igår blev det julbord med LAC makens företag på Gondolen. Jag hade galet tur som fick smaka på det vegetariska julbordet. Så mycket mat fick jag att äta. Tallrik efter tallrik kom fram till min plats. Till sist tog det tvär stopp och det gick bara inte att få ner en ända knäck till. Min svamprisotto var absolut godast av det som stod på min julbordsmeny. Vi hade en supertrevlig kväll med god mat, trevligt sällskap och en enorm utsikt över hela Stockholm och gott i glasen.

3g3zz3f3h3d3j

natti

Kram Kram

 

18 thoughts on “Julbord på Gondolen.

Add yours

 1. Vad mysigt och vad roligt att testa något nytt! Menyn låter verkligen god och jag skulle vilja testa ett vegetariskt julbord. Egentligen vill jag äta mer vegetariskt över huvudet taget men det är svårt att få med barnen och maken på det tåget.

 2. Åh så gott, vilken fin vegetarisk meny de komponerat! Längtar till nästa vecka och jag får gå på julbord med mitt jobb.

 3. Men åh vegetariskt julbord!! 😍😍 måste hitta ett sånt alltså! Brukar alltid skippa julborden annars eftersom jag ändå knappt kan äta något där 🙈

 4. Menyn såg faktiskt riktigt god ut dock är jag en sådan som är väldigt kräsen och knappt äter någonting på julbordet! 😮

 5. Så härligt julbord, och vad bra de hade gjort med den vegetariska.Jag gillar också svamprisotto. Mysigt o få följa med maken. Vi har julbord på torsdag på mitt jobb.

 6. Jag läste kryddrostad rumpa, hahaha. Ser jätte mysigt ut och fint pepparkakshus 🙂

 7. Härligt! Har alltid varit nyfiken på Gondolen men aldrig lyckats komma dit.. 😛
  Kul med vegetariskt julbord även fast jag hellre valt grejer som påminner mer om julmat, typ vegetariska korvar och köttbullar osv. Men det lät ju gott det som erbjöds 🙂

 8. Åh det lät jätte gott ju! Jag ska själv ställa mig och göra ett veganskt julbord här hemma, så bli intressant att se hur det blir hahah, vet knappt vad man ska ha på ett julbord 😂

 9. Svamprisotto är icke att leka med!
  Varför känns det som att jag var på fel plats då? Känns som att jag borde ha umgåtts med dig. Dig och svamprisotton!

 10. Åh den menyn lät ju riktigt god nu blev man ju riktigt hungrig här. Hoppas du även fick ner lite dessert också 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: