Happy Friday med Tilda.

Hej Hopp.

Ja vänner…nu har vi helg!! Så enormt skönt! Jag har haft happy bästa fredag med dottern. Veckan har varit lite upp och ner men till slut så blev den bara så bra.

Mysdag i stan.

På fredagar har jag några små saker som blivit en rutin för mig nu när det är över ett år sedan jag satte igång. Fredagsfokus, present och fika måste hinnas med och fås in på något sätt. Något som Tilda tyckt varit lite special och spännande så just därför fick hon hänga på idag. Härom veckan fick jag en fotvårdsbehandling av mig själv i fredagspresent idag var det dags att inkassera den.

Fotvårdsbehandling.

Fotbehandlingen började med ett härligt bubbelfotbad, naglarna filas, klipps ner om det behövs, nagelband trycks lätt tillbaka och rester av nagelbanden kring naglarna klipps bort. Lätt borttagning av förhårdnader till en viss mån. Peeling och polering samtidigt som ni sitter under hela behandlingen i en skön massagestol för trötta. Till sist lackades naglarna med schellack.

Massagestolen var speciell först fattade jag inte att det var en massagestol utan tänkte vad fasiken är det som trycker i ryggen. Den stolen var kanske inte den massagen som jag skulle valt men den klämde och tryckte ihop halva mig. Mina fötter är mjuka och fina med nylackade naglar fast med ett plåster på ena hälen då fotbehandlaren skrapade eller vad hon nu gjorde för blod kom det.

2e2f2g2h

Strosade in vid Centralbadsparken.

Visste ni att parken är en av Stockholms minsta parken och är döpt efter Centralbadet. Bronsskulpturen i den lilla fontänen Triton på delfin är så himla vacker. Jag ville bara visa den för Tilda. När William var liten drack jag många latté i parken och Wille lekte.

2c2d

Kika runt i butikerna.

Självklart blev det in och ut i några butiker. Vi hittade så fina muggar med citat från Astrid Lindgren karaktärer inne på Design torget. Tilda fick feeling och köpte hem nya badbomber från Lush. Jag har några kvar så jag fick dofta. Jag hittade en ny kaffeburk från Solstickan som  jag kikat på många gånger nu. Kanske ska jag skriva upp den på min önskelista till tomten.

2j2k2b

Fredagsfikade på Fabrique.

Efter att gått runt runt massor satte vi oss till slut på Fabrique och mumsade kanelbullar. Om kardemummabullarna inte varit slut hade vi såklart valt dem. Det finna inget bageri som gör sp goda bullar som Fabrique gör. På bageriet delade vi även ut våra Fredagspresenter.

2n2l2m

Finaste fredagspresenten någonsin.

Det blev lite annorlunda med fredagspresenten idag när Tilda var med mig. Så vi fick köpa en till varandra som mest fick kosta 50kr. Super roligt att göra med T. Svårt att komma på något bra men till slut hittade jag en liten korg till hennes nät på väggen och små kärlekschokladbitar med budskap om hur mycket jag älskar henne.

Vi gav varandra presenterna när vi satt och fikade. Vilken guldstund! Jag fick finaste fredagspresenten någonsin. Himmel och pannkaka vad jag är stolt och älskar min dotter!!!

2o

Dags att förbereda det sista tills imorgon då vår lilla tjej fyller 12 år.

pusskram

 

 

13 reaktioner till “Happy Friday med Tilda.

Lägg till

 1. Låter som en helt underbar fredag!
  Haha, jag har inte heller lyckats bli god vän med de där massagestolarna. Tycker precis som du att det bara känns som att någonting sitter och bankar en i ryggen typ. Kanske är det som är meningen 🙂

 2. Låter som en helt underbar fredag. Kärlekspiller låter ju skojigt.
  Visst är det skönt att få en fotomgång. Man borde boka in flera sådana

 3. Åh vad mysigt att ni köpte fredagspresenter till varandra och vilka härliga presenter ni hittade! Vilken lyxig fredag med fotvårdsbehandling och allt 🙂

 4. Men vilken underbar fredag! Älskar att gå på pedikyr. Så lyxigt. Och vilka mysiga fredagspresenter. Hoppas födelsedagen blev lyckad för tolvåringen

 5. Vilken fantastiskt mysig fredag ni hade. Så fina mysiga bilder och så mycket ni hann med! Härligt! 😊

 6. Men gu va härligt med lite mys, fotbehandling skulle jag också vilja unna mig!
  Åh, Lush en butik jag saknar! Gillar den verkligen, den har så bra saker 😀

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: