I sanningens namn.

Hej.

Hör ni mina fina vänner, jag fick ett tips i veckan av en vän om en podd som hon lyssnar på ” I sanningens namn” av och med Gabriella Bark. Sagt och gjort jag började lyssna på senaste avsnittet med Annica Englund som gäst. Annica som är en stor influencer inom hälsa och makeup och blev känd genom sin medverkan i Big Brother har jag följt en hel del på nätet eftersom hon var min favorit deltagare året hon var med i BB.

” I sanningens namn”.

31öö

Nyheter24:s nöjeschef Gabriella Bark träffar profilerna som på ett eller annat sätt satt ett stark avtryck i Sveriges medievärld i mycket personliga och öppen hjärtliga samtal.  Man får känslan av att vara en liten lus i någons hår och sitta och tjuvlyssna  på dem som talar. Man lär känna personen bakom offentligheten och samtalet handlar om jakten på lycka, relationen till ångest, sex, kärlek, och framförallt den man har till sig själv. En helt underbar podd som verkligen fångat mig med sin ärlighet rakt upp och ner.

Podden satte igång en rad tankar i min skalle.

Tankar som inte vill ge med sig utan håller sig kvar. Jag ska klura färdigt på de tankarna och se vad de tar vägen och om jag törs och har mod framför allt.

31ww31xx

Har jag sagt att jag älskar paraplyer? Jag är helt såld just nu på Lisbeth Dahl och hennes paraplyer så att jag har tre helt magiska från henne. Det är något med den danska designen tror jag. Ilse Jacobsen och hennes gummistövlar är en annan sak som jag bara älskar.

7

 

 

19 reaktioner till “I sanningens namn.

Lägg till

 1. Jag lyssnar oxå på poddar till jobbet och när jag städar det är kanske intressant och arbetet går fortare då tycker jag =).
  Ha en bra torsdag =)

 2. Den låter spännande. Jag minns hennes lite vagt från BB men antar att jag inte riktigt kommer ihåg hennes medverkan :). Det är lite spännande med sånt där ibland vilka som fastnar. De jag minns genom åren, är hon Jessica Lindgren före detta Jehovas vittne, sedan Linda Rosing? som bytte namn senare och en tjej hon hängde med kanske var 2002-2003? Sen någon raggare från Norge :-p.

  Jättefint paraply 😀

 3. Vilka spännande ämnen – det blir alltid mycket roligare att lyssna på tycker jag när det blir lite djupare. Såg aldrig BB när Annica, men ser henne då och då i sociala medier utan att ha någon direkt koll på henne.

 4. Åh detta hade jag inte hört talas om!! Men det här måste jag kolla närmare på. Tycker om sånt där man får lära känna personen bakom allt. Hoppas du får en underbar helg! 🙂 // Petra Elisabeth

 5. Vilken spännande podd. Jag har ju aldrig fattat grejen med poddar. Jag ska nog ge de ett försök. Jag hatar verkligen paraplyn, dom går bara sönder för mig 🙈

 6. Jag lyssnar på väldigt mycket poddar så den här ska jag lägga till på poddlistan:) Karen by simosen är min favorit danska designer inom kläder

 7. Åh, jag älskar poddar. Har inte hört talas om denna. Ska prova lyssna på den 🙂
  Känner inte till henne. Tror sista året jag tittade på Big Brother var när Vanessa var med, hon som hade opererat sig.

  Kul, tack för tipset!!!

  Kram kram

 8. Den där podden är så himla bra, jag började lyssna på den i sommar och har fått en helt annan bild av vissa influensers!
  Det känns liksom som profilerna som är med får verkligen tala ifrån hjärtat och inte bara försöka va proffs.

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: