Hela jag skrek nej inombords.

Hej.

Har ni haft en bra söndag? Jag kan inte säga att min varit bra även att vi haft det lugnt här hemma och latat oss med hämtmat till middag.

Hela jag skrek nej inombords.

Alltså ja vet inte vad jag ska säga mer än ett jäkligt högt NEJ!!! Nu är det verkligen inte rättvist någonstans alls. Tidigt imorse väcktes jag av att Marcel ringde till mig och sa att han kräkts. När jag vaknat till och börjar förstå vad som hänt och kanske var på G igen blev jag så attans arg inombords. Inte nu igen! Men mycket riktigt febern är tillbaka igen. Frisk en vecka och sjuk den andra så har hösten varit för M. Helt galet. Ibland är livet bra orättvist. Istället för att heja på Marcel och Flempan mot SDE idag borta i Danderyd fick vi kika på Livearena i soffan. Snälla snälla Gud eller någon låt vår Marcel hålla sig frisk nu. Jag hoppas av hela mitt hjärta att han får någon blockad medicin på fredag.

21c

Jag blir både ledsen, arg, förtvivlad och så jäkla hjälplös då jag inte kan påverka hur M mår alls mer än att jag tog honom till sjukan förra gången han var sjuk och nu har remisstiden kommit.

Det ända i allt detta som är bra är att M är kallad nu på fredag till reumatologen på Astrid Lindgren. För nu behöver han verkligen broms medicin eller vad som helst som kan blockera alla utbrott / feberperioder. Eller tänk om han kunde vakna upp pigg som en nötkärna redan imorgon? Den håller jag mina tummar för allt vad jag har!

Ska man skratta eller gråta?

Vid middagsbordet idag kunde jag inte låta bli att börja tokskratta. Det var så komiskt alltihop. Har man som jag idag bjudit på tre olika luncher vid olika tidpunkter fanns inte något alternativ utan det fick bli hämtmat. Först kunde mina barn inte enas varifrån vi skulle köpa hem maten. Väl hemma sätter Wille och jag oss och börjar medan de andra två dröjer trots att vi ropat och sagt till att maten var hemma så nu skulle vi äta. Väl vid bordet orkar en inte sitta upp för febern är så hög. Han gnäller över att han minsann inte velat ha någon mat. Barn nummer tre är surare än surast och säger att hen aldrig ville ha någon mat och petar i maten. Till saken hör att båda önskade mat olika maträtter vilket stod på matbordet. W är trevlig och försöker hålla god min precis som alltid. Till slut brister det för mig jag jag börjar skratta över hur attans tokig hela situationen var. Bakom de fina ridåerna ser verkligheten ofta annorlunda ut. Det glömmer vi ofta i vår fina instagram värld.

21d

Drömde mig bort i periodpauserna.

I periodpauserna på Flempans match satt  jag och letade fina outfits som jag kan försöka apa efter lite grann. Jag är i stort behov av en ny fräsch snygg garderob så jag behöver verkligen tips som faller mig i smaken.

21okt1

natti

Puss & Kram

 

8 thoughts on “Hela jag skrek nej inombords.

Add yours

  1. Jag förstår frustrationen helt och hållet. Så jobbigt det måste vara för M att bli sjuk igen. Jag håller verkligen tummarna för att han kan få någon stopp medicin på fredag. Krya på honom nu 💕

  2. Ja tänk om vi alla var lite mer ärliga om hur det ser ut hemma. 🙂 Så jobbigt att han är sjuk så mycket, är det något särskilt eller kommer det bara?

  3. Men stackaren, vilket elände att dras med 🙁 Hoppas att han får hjälp så snart det bara går, han ska ju inte behöva vara konstant sjuk.. :/

  4. Måste ha missat, men har han någon grundsjukdom som gör att han lättare blir dålig? Tolkar det så mellan raderna nämligen. Inte kul i vilket fall som helst om han är sjuk ofta

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: