Skoskåp ligger högt på min lista.

”Inlägget är i samarbete med Furniturebox”

loga

Hej Hej.

Har ni som jag saker som ni stör er på massor hemma? Jag har ett ställe som jag får psykbryt på minst en gång under dagen. Vår hall och då främst skostället och klädhängaren. Vi har en ganska konstig och kanske till och med världens minsta hall. Visst har vi en garderob bredvid skoställ och klädhängaren. Vi är många och fyra vuxna med alldeles för många jackor och skor var. Vilket gör hallen och denna platsen rörig som bara den. Grrr!!!

Jag lägger in skor och jackor i garderoben eller bär bort till klädkammaren och skoskåpen där. Men lika snabbt är kaoset tillbaka. Vi har ett skoskåp på lilla väggen mitt emot skostället men det används till vantar, mössor, nycklar och annat som behövs. Idag har jag suttit och spånat på hur vi skulle kunna lösa detta kaos som jag säger att det är, Mina familjemedlemmar är av en annan åsikt.

In my dreams….

Tänk om vi kunde lösa skor och ytterkläderna på ett smidigare sätt. Hur som helst har jag kommit fram till att ett nytt skoskåp ligger högt upp på min priolista. Furniturebox var nya för mig tills idag. Nu däremot är jag bekväm i deras webbutik och har hittat så mycket fint, smart och billigt. De står för kvalitet, prisvärdhet och förstklassig service och vara det självklara valet för möbelhandel på nätet. Jag hittade två olika skoskåp som jag väljer mellan nu. Antingen ett som påminner mycket om det vi redan har eller att jag köper två lika och ställer bredvid varandra. Drömmen vore att ha så mycket plats att vi kunde ha två av det skåpet med fyra draglådor bredvid varandra. Då hade jag använt ett till skor och det andra som nu till vantar, nycklar och mössor.

42394628_307404426722184_519995719206043648_n

Jag hittade två olika skoskåp.

Vad tänker ni skulle bli bäst? Använder ni er av skoskåp för att få plats med alla skor?

north-skoskap-115-ekvit-393755

north-skoskap-lagt-58-vit-338043

Ni som ännu inte har tonårsbarn ska bara veta att det blir hur mycket sko som helst. Här hos mig är det minst lika många par i garderoben bredvid som i skoskåpen i klädkammaren. För att ni ska få se vårt behov ….!!!! Detta innan jag varit framme och plockat vilket oftast sker minst en gång per dag.

42421701_2244119889205634_3947998556266168320_n

Furniturebox älskar design och är ständigt på jakt efter nya trender, samtidigt är de minst lika stolta över att kunna erbjuda tidlösa möbelklassiker. Jag kommer garanterat handla från dem när jag gör mitt nästa inköp av skoskåp.

pusskram

”Inlägget är i samarbete med Furniturebox”

loga

 

 

23 thoughts on “Skoskåp ligger högt på min lista.

Add yours

  1. Hemma hos oss är det också kaos i hallen och då är vi bara två vuxna 😉 Jag gillar inte ha skoställ, hatthylla och hängare synligt. Hade gärna gömt undan det.

  2. Hemma hos oss är det också koas i hallen tross att vi är två vuxna och ett barn.Vi har ett skoskåp som är full proppat och skostället med.Ändå försöker jag att plocka undans så mycket som möjligt men samma vissa efter några timmar.Jag tror mer på skoskåpet på första bilden

  3. Gillade det vita, men hela min hall går i vitt så det är inte så konstigt 😁 vi har faktiskt grym förvaring i hallen, 2 rader med tygklädda trådbackar från golv till tak, och på andra sidan 5 relativt långa hyllor för att stapla skor, älskar skor 😍

  4. Vi hade sko skåp för 10 år sedan men det var grov Ikea i plast..tyckte om det men dom var inte bra.
    Man ska kanske investera i riktiga 👍🏻/Jenny

  5. Åh jag har under lång tid funderat på att införskaffa mig en sån. Tycker dom både är smidiga och snygga! Nu blev man ju ännu mer sugen på att köpa när man ser detta underbara inlägg 🙂

  6. Vårt skoskåp är tomt just nu, utan vi har istället dem ståendes på golvet i en radda på vår oinredda nyutbyggnad av hall. När vi får ordnat & inrett vår hår vi fixa ett finare sätt att ha våra skor på.

  7. Sådan skåp funderar jag på att köpa här då jag bor i en 37 kvm lägenhet och vår hyresvärd inte gillar att vi har vår bokhylla i trappuppgången så funderar på att köpa en sådan om alla mina skor får plats förståss har dille på skor nämnligen ha en underbar onsdag kram på dej <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: