Jobba hos Uniflex.

”Inlägget är i samarbete med Uniflex”

Hej.

Efter två turer med utmattningssyndrom delvis beroende av mina arbetssituationer är jag nu återigen igång att börja leta efter en ny sysselsättning. En sak som jag lärt mig under min resas gång. Vikten av att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och att arbetsuppgifterna är rimliga till den arbetstid som står i arbetsbeskrivning och kontrakt. Något som jag saknat både inom förskolans och nu senast i skolans värld är arbetsbeskrivningar för vad som ingår i respektive tjänst. I förskolans värld fick jag som förskollärare och ateljerista ofta arbeta ensam med barngruppen med antingen för få eller oftast outbildade vikarier plus en övertid och extra uppgifter som stod mig upp i halsen. Det var långt ifrån så den förskola jag ville arbeta i eller den undervisning som varken jag eller styrdokumenten stod för. När jag senast hamnade som anställd yrkeslärare på barn och fritidsprogrammet, mentor och APL ansvarig trodde jag knappt mina ögon. Jag blev ensam med två klasser som redan under sin första termin förlorat sina lärare. Skolan jag arbetade i låg i ett problem område och konflikterna mellan elever var många och dagligen hände incidenter som jag i början trodde var ett undantag men nej nej nej det var så det var. Som om det inte var nog med dessa arbetsuppgifter blev man som mentor automatiskt socialsekreterare. Nog om detta men med denna kunskap i ryggen vill jag något helt annat.

Vad kan jag?

Vad vill jag?

Jobba hos Uniflex.

Just nu letar jag nog säger jag för jag vet inte ännu men det är inom kundtjänst, digital marknadsföring och kontor som jag nu söker jobb. Jag hittade Uniflex som jag tycker känns spännande och mycket intressant. Det spelar ingen roll om du söker extrajobb eller letar efter en heltidsanställning så finns tjänster över hela landet med Uniflex. Företaget har 37 lokala kontor runtom i Sverige finns både i norr och söder. Idag har Uniflex över 400 lediga tjänster att söka.

uni

Söka jobb – hur gör jag?

Jag började med att kika in på Uniflex databas med alla lediga tjänster. När jag hittade något arbete som kändes intressant klickade jag mig vidare via den orange färgade Ansök här. Jag kunde söka tjänsten därigenom och bifoga mitt CV men jag skulle rekommendera att ni först skapar ett konto och registrerar er innan ni söker tjänster. På så sätt gör ni sakerna i rätt ordning till skillnad från mig. Jag är ju förövrigt lite små känd för att ha lite bråttom med allt. Det är ju inte för inget som jag ibland blivit kallad för speed.

uniflex-bemanning-47

Varför Uniflex?

Jag upplevde Uniflex som en stor och proffsig arbetsgivare. Där jag tror att jag kan utvecklas både dagligen och på lång sikt. Sedan är det ju aldrig fel med schyssta förmåner. Alla anställda konsulter får erbjudanden från Lensway, Memira och Fitness24-Seven. Efter  tre månaders anställning får de anställda en garanterad tillgång till ett friskvårdsbidrag. Vem säger nej till dessa förmåner? Inte jag i alla fall.

 

  ♥ Kram Kram

”Inlägget är i samarbete med Uniflex”

 

 

13 thoughts on “Jobba hos Uniflex.

Add yours

  1. Verkligen en bra inkörsport till arbetslivet likaså ifall man är arbetslös kan ta olika uppdrag och sen ha turen av bli fastanställd.
    Svar: Ja så mysigt med god mat och fika. Ah kul att ni har varit på Bella Gästis, haha tur vi slapp trubadur nu när vi var där då 🙂 Bounce eventet var riktigt lyckat, vi hade det så roligt men ack vilken träningsvärk man har idag!

  2. Jag antar att du fick en tjänst hos dom med tanke på att inlägget är ett samarbete med dom. Grattis till nya tjänsten i såfall

  3. Hoppas du hittar någonting som passar dig, har jobbat hos uniflex och varit supernöjd! 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: