Jag kunde inte låta bli.

Hej Hej.

Min dag har varit ganska seg. Egentligen har jag inte gjort något vettigt alls samtidigt som jag fått hur mycket som helst gjort. Sådana dagar när jag mår så här blir det många webbutiker som får besök av mig.

Jag kunde inte låta bli.

En av pärlorna ibland inredningsbutiker på nätet är Stylemood som drivs av Johanna som jag följer ofta här på nätet. Jag har handlat tidigare i Johannas butik och kunde som sagt inte låta bli idag. Så nu mina vänner väntar snart paket på mig vilket är superkul såklart. Har ni sett något snyggare skohorn än denna från Ernst kollektion? Det har inte jag gjort. Galet fin tycker jag ♥.

style15jjjj

  1. Hittar ni HÄR
  2. Hittar ni HÄR
  3. Hittar ni HÄR
  4. Hittar ni HÄR

puss1

5 thoughts on “Jag kunde inte låta bli.

Add yours

  1. Åh så glad jag blir för det här inlägget fina Kamilla och jag är så tacksam för att du tipsar om mig och tycker om mitt sortiment. <3 Och tack för din fina kommentar i min blogg, det värmer i hjärtat att du tycker det!! Kram på dig fina!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: