Back Tomorrow Thursday.

Hej Hopp.

Glömde igår kväll natt att trycka på klicka knappen eller publicera inlägg. Skyller på min trötthet men den var den riktiga orsaken. Så jag får väl fixa om lite så inlägget blir ett Back tomorrow.

Back Tomorrow Thursday.

Min torsdag var en händelserik dag som innehöll det mesta. Uppe tidigt för att skjutsa Wille till jobbet. Därefter en tur till Shell för att hämta ut andra sonens plånbok som tappades bort natten innan. Tack fina Sandra för din omtanke som tog hand om den. Därefter kom ja ni har säkert redan läst om äckel päcklet med soptunnorna. Efter lunch tog jag med min lilla son till Skäris för att byta och prova ut rätt byxor. Jack and Jones i Skärholmen har alltid service i världsklass när jag varit där med killarna för att köpa jeans. Proffs, så var det även igår. Innan vi satte oss i bilen tillbaka hem köpte vi med oss varsin Frapino. Galet goda och svalkande i denna hetta.

2e

Mycket bilkörning precis som alltid….

Väl hemma en sväng innan jag åkte bil igen för att hämta hem William. Måste säga att det är så skönt att åka bil ensam. då har jag de mest privata samtalen med mig själv. Nyttig och viktigt för min själ. Av mig själv får jag de bästa och ärligaste svaret men framför allt så är jag en mycket bra lyssnare.

2kb2kc

Lyckades i köket.

Trots att det bara var William och jag som åt middag tillsammans så försvann nästan lasagnen. Jag har annars haft svårt att få till goda lasagner men igår minsann då fick jag till den med en liten stjärna i kanten.

2kd

Annars så blev det fixa med de sista paketen inslagna och steka pannkakor till dagens födelsedagsbarn som önskade sig pannkaksfrukost innan jobbet. Lite konstigt känns det att inte få komma in med tårta, sång och paket som vi alltid gjort. Men vår Wille är stor nu och jobbar och ville ha det på annat sätt så då gör vi som William vill. Efter jobbet blir det sång och paket innan vi åker in till stan och äter middag. Tårtan sparar vi tills vi kommer hem ikväll.

7

4 reaktioner till “Back Tomorrow Thursday.

Lägg till

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: