Bergrummet på Skeppsholmen.

Hej.

När vi vaknat imorse och mumsat frukost åkte Tilda och jag in till stan för att besöka Bergrummet och leksaksutställningen där. Stockholms nya leksaks och seriemuseum befinner sig i Bergrummet på Skeppsholmen. Museet är uppbyggt så att både barn och vuxna ska kunna uppleva både glädje, nyfikenhet, nostalgi tillsammans över alla generationsgränser. Vi hade inte kommit långt in i museet när Tilda bestämt att dit skulle hon ta med farmor och farfar.

13a - kopia13d - kopia13e - kopia13f - kopia13g - kopia13h - kopia13c - kopia13b - kopia13i - kopia13j - kopia

13k

Wao sa både Tilda och jag, vilket ställe. Det första som slog oss var att luften var så skön. Kanske vi reagerade så för att termometern visade närmre 30 grader här i Stockholm idag. Miljön är magisk och leksakerna visas upp mycket vackert och inbjudande. Det finns flera fantastiska små krypin där vi besökare kan få ta del av magi. Vi var båda två glada, nöjda och överraskade över att vårt spontan besök blev så bra.

Vi hann även med en lunch i Kungsan och en tur runt Skeppsholmen men det tar vi i ett annat inlägg. Mitt Fredags Tips!!! Stockholms nya leksaks och serie museum.

7

One thought on “Bergrummet på Skeppsholmen.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: