Tar ni också en massa random bilder ?

Hej.

Jag fick idag ett meddelande från en vän som jag läste tillsammans med på lärarutbildningen vilket var ett tag sedan. Hälsningen gjorde mig så glad. Tack snälla L de fina orden värmde i hjärtat på mig. Bland annat stod det:

Tack för en rak och ärlig blogg. Jag har följt din resa där du är brutalt ärlig. Fortsätt att vara dig själv jag följer dig gärna och hoppas att du kommer må bättre

Just idag behövdes dessa orden lite extra i mitt lilla liv. Well well nu till något helt annat.

Men men jag skulle ju prata torsdag.

Hur har ni haft det idag? Jag har haft en lugn dag då jag egentligen inte gjort många knopp alls. En promis till centrum bara för att köpa creme fraiche…om sanningen ska fram ville jag testa den nya lemonaden med citron och mynta på Espresso House. Första känslan var inte alls positiv utan den kändes mest som en dålig mojito. Den känslan försvann snabbt som ersattes av en frisk och fräsch lemonad som verkligen svalkade gott när jag gick hem igen.

12b12c

Random pictures.

Tar ni också en massa random bilder när ni tar upp eller lägger ifrån er mobilerna? Jag gör det ganska ofta till och med. Ibland kan jag bli frågandes om jag tagit bilden eller om den bara blev till – Random liksom. Dagens bästa av dessa bilder.

12d

Öppna trädgårdar med tidningen Land.

Ifjol missade jag att besöka den finaste och mest spännande trädgården som jag känner till här i Tumba. Nu den 15 / 7 är det dags igen och inlagt i kalendern. Har vi inget för oss tar jag gärna en tur dit.

12a

 

Sötnosar nu går ögonen i kors så det är dags att krama kudden.

1078_sovgottdromsott

Puss

 

4 thoughts on “Tar ni också en massa random bilder ?

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: