Jag fegade ur provturen.

Hej.

Mår ni bra på kontoren eller i era hängmattor? Jag drömde en så tokig dröm imorse. Jag vaknade lite halvkonstig som man oftast gör när man drömt.

Exclusive Uppdrag.

Idag fick jag ett exklusivt uppdrag av Wille. Nämligen att åka till Exclusive Cars för att hämta ut en sak han beställt från dem. Gissa om jag kände mig malplacerad när jag klev innanför dörren i deras visningshall där även kundtjänsten var belägen. I hallen fanns den ena bilen snyggare och coolare än den andra. Självklart kunde jag inte låta bli att gå runt ett varv och kika lite närmre på bilarna. Hittade en klar favorit som skulle passa mig som handen i handsken om jag bara får behålla mig Cheva när jag ska köra runt bland alla hockeyhallar.

Jag fick provsitta och säljaren som visade runt mig gjorde allt för att jag skulle ta en provtur. Om William varit med hade jag nog vågat men att åka ut själv med ett lyxåk som kostade mer än vad min spargris innehåller vågade jag bara inte. Vilket sved när jag åkte hemåt  – jag skulle ju varit lite kaxig och vågat såklart. Men det var jag ju inte för jag är en fegis….

ATG ikväll tänker jag spela bara så ni vet och kan reservera en stor vinst till mig så jag kan lösa ut bilen redan imorgon.

Chevrolet Camaro 45th Edition Coupé

9c9b9e

Dagens sanning...ett litet brunt paket till William som åkt ända från West Palm Beach var det exklusiva i mitt uppdrag.

 

9d

Ha det gott.

Puss.

 

7 thoughts on “Jag fegade ur provturen.

Add yours

  1. Åh förstår vad du menar. Hade nog också bangar även fast det skulle vara så roligt att åka runt i en sån lyxbil! Jag hade vart så rädd att förstöra den. DET har man inte råd med haha 😀 // Petra Elisabeth

  2. Men åh du skulle ju ha provkört! En av mina drömbilar det där!!
    Svar: Ja, alltid kul med listor! Japp en veckas jobb kvar sen så! Skall bli skönt med lite semester!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: