Kissade nästan på mig.

Halloj.

Jag kissade nästan på mig när jag kom in i växthuset i eftermiddags för att hämta vattenkannan så jag kunde vattna lite i växthuset. Det var på håret att jag klev på vad jag tyckte såg ut som en kopparödla. Snabbt som bara den tog jag kannan, gick in och hämtade vatten och skor på fötterna. Ormar och ödlor ger mig respekt av två särskilda historier. Jag är nog inte så skraj utan mera att jag känner obehag för de är så listiga de slingriga djuren.

Kissade nästan på mig.

Väl tillbaka i växthuset igen började jag att vattna ödlan i tron om att den skulle röra sig vilket den inte gjorde. Efter några vakna försök med ödlan lyfte jag den med en trädgårdsspade. Kopparödla var tokdöd. Konstigt tyckte jag. Nu har jag lärt mig genom allas vårt älskade google att Till skillnad mot ormarna… så ”tappar” kopparrödlor svansen om de blir fångade eller fastnar. Jag tror att denna ödlan tappat svansen då den säkerligen fastnat mellan plattorna på marken i växthuset. Visste ni att de tappar svansen? Jag hade aldrig hört det tidigare. Det låter nästan lite små skumt tycker jag att om man fastnar så lämnar man svansen och ringlar vidare.

1b

Tur att är kopparödlor helt ofarliga men attans vad läskiga de är.

Kram Kram.

8 reaktioner till “Kissade nästan på mig.

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: