Ny erfarenhet rikare – Loppisförsäljare.

Tja Tja.

Idag har jag gjort något som jag aldrig gjort tidigare besökt och sålt på en bakluckeloppis. På Hågelbyparken här i Botkyrka har vi Sveriges största bakluckeloppis. Flera gånger när vi åkt förbi när loppisen varit i full gång har jag och dottern sagt att vi borde och skulle sälja där en gång. Den gången blev idag. Loppisen har öppet för försäljning mellan 11 -15 och öppnar för säljare redan 9:30. När Tilda och jag kom dit runt 10 blev vi först lite oroliga om vi skulle få någon säljplats för hela ängen var redan full av bilar och stånd. Innan jag ens stängt bildörren kom folk fram och ville köpa elektronik och mobiltelefoner. Flera av de varor vi sålde såldes innan vi ens fått upp alla varor på vårt bord.

Ny erfarenhet rikare – Loppisförsäljare.

Vad lärde jag mig av loppisen? Att de priser som man tänkt sig innan kunde vi glömma med en gång. På Loppisen prutas det friskt och de flesta får sina prylar sålda för max 30 kronor. Priserna blir automatiskt superlåga då köparna prutar sig ner till galet låga priser. På denna bakluckeloppis är det köparna som bestämmer och gör de största vinsterna.

30d30c30b

Jag såg personer som gjort riktigt bra fynd. Vi kom på en roligt grej…Att man bestämmer innan att man får en peng de som deltar lika mycket pengar som man sedan ska shoppa för. Till slut jämför man med varandra vad man hittat och köpt för sin peng. Vi bestämde att vi ska gå på Loppisen en gång i sommar och  göra shoppa fyndleken.

Frusna och trötta.

Både frusna och trötta kom vi hem och landade i soffan. När solen var framme var det skönt på Hågelby men mestadels blåste det kallt och regnmolnen hängde i skyn. Tur att det brukar finnas lite hockeyfiltar i stora bilen för de användes av oss flitigt.

30e

Galet skönt att landa hemma i soffan igen.

Ha det gott.

Puss.

2 thoughts on “Ny erfarenhet rikare – Loppisförsäljare.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: