Sol och Salta bad.

Halloj.

Tilda och jag hoppade in i bilen och åkte mot Trosa och havet. Jisses så underbart det var på stranden. Varmt och skönt. Vindar som fläktade alldeles lagom mycket. Mys, fika, gympa, sol, bad,  samlande av både snäckor och vackra stenar, kortspel, ljudbok och massvis med egentid med min fina dotter. Bästa söndagen på mycket länge. En sak har jag gjort bra i livet som jag också är verkligen stolt över det är att jag gett och ger mina barn tid och närvaro vilket jag alltid värnat om. Jag har alltid funnits där i vått och torrt och kommer alltid vara bara så ni vet W, M och T. Jag älskar er allt och lite till.

Sol och Salta bad.

Vet ni att det inte behövs inte så många ord för att beskriva hur underbart och mysigt vi hade det vid havet idag.

27d27e27g27c27h27j

Nu är det dags att mumsa tårta som mina älsklingar bjuder mig på idag.

Puss & Kram.

 

12 thoughts on “Sol och Salta bad.

Add yours

  1. Helt underbart, jag har med mig Eucerin överallt nuförtiden,hehe.
    Svar: Ja det gör vi, vi håller på att planerar för fullt och imorgon tänkte jag även förboka lite saker.
    Tack det skall vi ha, ja det blir nog en del bilder,hehe.
    Hoppas att ni har haft en helt fantastiskt helg?

  2. Jag är såååå avundsjuk… Jag älskarhav, bad ochbstrandliv… 🌸 Du verkar ha haft det jättemysigt!

  3. Härligt med stranden. Jag har inte badat än vilket jsg alltid gjort tidigt varje år. Får se när det blir av 🙈

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: