Hornstulls Streetmarknad.

Hej Hopp.

Idag när de övriga i familjen var på jobb, derbymatch och gympaträning åkte Wille och jag in till Söder och gick ett varv på Hornstulls Streetmarknad. Hornstulls marknad arrangeras av föreningen Glad Stad. De jobbar för en gladare stad som ska växa genom idéer som kommer direkt från människorna som bor där.

IMG_E0428 - kopia

Marknaden är belägen längs vattnet och äger rum varje lördag och söndag mellan Kl: 11 -17 från april till slutet av september. Här ryms matvagnarna med i en salig blandning med design, konst och antikviteter. Hur charmigt som helst fast idag var det nog lite väl varmt för mig.

IMG_E0429 - kopiaIMG_E0431 - kopiaIMG_E0435 - kopiaIMG_E0436

20bb - kopia

Till sist fick vi vår mjukglass som vi var så sugna på innan vi åkte hemåt. Lata dagar i solen är min melodi.

IMG_E0438

Ha det bäst.

Kram.

 

12 thoughts on “Hornstulls Streetmarknad.

Add yours

  1. Så mysigt med marknader tycker jag! Blir en del sådant här under augusti månad 🙂 Hoppas du haft en jättefin helg! Kram fina <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: