Mycket svårare än jag trodde

Tjingeling.

Idag kan jag skriva in även murare på mitt CV. Trappan mellan bergen på baksidan har äntligen fått sin första omgång. Efter frukosten idag åkte T och jag till Bauhaus Drive In. Nej nej nej jag körde inte in med bilen för bara två 20 kg säckar utan vi tog en packvagn från vanliga Bauhaus för att lasta säckarna på.

Nu även murare på mitt CV.

Det var mycket svårare än jag trodde det skulle vara att mura upp runt den gamla halvtrasiga trappan. Kakla är mycket enklare vilket jag trodde skulle vara lite samma sak. Till slut tog betongen slut så sidorna där det ska stensättas får jag göra en annan dag. Trappgrunden är klar nästa gång ska trappan putsas upp med lättbetong. När jag väl satte igång kände jag mig så förbered och kunnig efter att läst min betongbok flera gånger och att jag  pratat med dem på Bauhaus i fredags om hur jag skulle tänka och göra. Men som sagt så var det svårare än vad jag trodde. Särskilt att bygga upp frontstegen. Well well – jag är nöjd hittills och tror att trappan blir riktigt bra när den väl är klar.

6a6b6c6d6e

natti

 ♥ Puss

 

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: