Trevlig Valborg.

Godkväll.

Idag var det tyst här inne från min sida. Jag har inte riktigt varit på topp precis som alltid när jag ska till läkaren eller måste prata med Försäkringskassan. Idag hade jag båda de sysslorna på mitt schema. Min läkare Kajsa på Storvretens Vårdcentral är så himla bra och förstående.  Om man nu ska tipsa om läkare så är Kajsa Williamsson på Storvretens Vårdcentral en klippa i alla fall i mina ögon.

Valborg idag.

Har ni firat in våren ordentligt idag? Jag har verkligen varit kass på det. Första gången på många många år som jag inte varit och kikat på Valborgsmässobrasa. Det känns faktiskt så skönt. Trots att vi här i Uttran har eget firande med brasa nere vid Uttransjön som avslutas med det årliga fyrverkeriet skippade jag den tillställningen i år. Så skönt att slippa stå där nere och frysa. Här hemma har vi mumsat jordgubbar med honung och vispgrädde till efterrätt vilket var en höjdare. Så att jag tog tabberas på alla jordgubbar och grädde.

Önskar er alla en fortsatt trevlig Valborg.

30a

Sov Gott.

 ♥ Kram ♥

5 reaktioner till “Trevlig Valborg.

Lägg till

  1. Vi firade bara här hemma själva, eller ja fira vet inte vad man ska kalla det, vi såg inte heller någon brasa, det känns inte så viktigt =D

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: