Hur som helst….

Halloj.

Vet faktiskt inte varför men det är något vist med måndagar. Jag känner mig alltid så låg på måndagar. Lite som en dag då jag bara måste andas ut för att ta nya tag. Det är som om jag vänt på dagarna. Söndagar är ju den vanliga ladda dagen. För mig är det tvärtom på söndagar brukar jag ha lite energi och gör det jag kan och orkar. Hur som helst….

Hur som helst….

Jag tog en promis ner mot centrum för att äta lunch på Spaaks med Sanna. Åt en super god sallad med advokado och hommus. Skön känsla när jag äter vegetarisk jag känner mig så nyttig. Kan ni tänka er att vi hoppade över fika bröd och tog en slät kopp kaffe.

16a16c

11b

Puss & Kram.

5 thoughts on “Hur som helst….

Add yours

  1. Du gjorde en grym Måndag trots att det är dagen du brukar vara lite låg på. Tycker det var starkt att gå ut å käka å hitta på något. 🌞💜 Ha det bäst Kramiz MinikeGirl

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: