Vi fick feeling.

Hej.

Efter en lugn dag med både hemmafix och trädgårdsfix bestämde Tilda och jag oss för att baka bröd. Jag hade ett recept som jag sparat på datorn på ostfrallor i långpanna. Eftersom barnen inte är förtjusta i ostfrallor körde vi hälften med ost och de andra inte.

Vi fick feeling.

Att baka bröd är något som jag länge önskat att jag var lite bra på men tyvärr inte alls varit. Kryss i taket idag lyckades vi riktigt bra med brödet. Extra kul när frallorna i långpannan var jättegoda. Vi fick helt klart feeling.

15dd
Receptet hittade jag hos Victorias Provkök  – HÄR.

 

15gg15jj

Natti Natti.

Kramis

11 reaktioner till “Vi fick feeling.

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: