Firade lite utan födelsedagsbarnet.

Hej Hopp.

Det är fredag idag och inte vilken fredag som helst utan Fredagen den 13:e. Skräms ni över det datumet? Tror ni på skrock? När jag gick på högstadiet och gymnasiet var det tog mycket runt dessa dagarna. Allt som gick minsta lilla på tok var dagens fel. Nu tänker jag inte så längre, tror jag inte i alla fall. Går något åt pipsvängen kommer jag skylla på dagens lovar jag.

Firade lite utan födelsedagsbarnet.

Vi kunde inte hålla oss här hemma igår kväll utan tog fram en marängcup och satte födelsedagsljus i den. Sången sparade vi på eftersom vi redan hade föreställning tidigare i samlad trupp för Robert. Så barnen blåste ut ljusen till en hälsning till R på födelsedagen utan kalasbarnet.

12robert

Nu är det dags att göra Fredag på riktigt.

Puss & Kram.

5 thoughts on “Firade lite utan födelsedagsbarnet.

Add yours

  1. Tänker inte fullt så mycket på när fredagen den 13:e infaller längre som jag gjorde förr.. Hade alltid otur då när jag var yngre, sen vet jag väl inte om det var just dagen som gjorde att jag fick otur men har alltid skyllt på det iallafall 😉 Ha en jättefin fredag! Kram <3

  2. Vad gulligt att ni firade utan födelsedagsbarnet!
    Jag tror inte så jättemycket på skrock faktiskt, det som händer idag hade hänt oavsett vilket datum det än må vara. Tror inte att man får otur om man väljer nummer 13 eller att just fredagen den 13e är en otursdag.
    Att lägga nycklar på bordet eller gå under en stege tror jag inte heller på om jag skall vara ärlig.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: