Jäklar vilka snygga män.

Hej.

Vilken dag jag haft idag. Omvälvande på hur många sätt som helst, jag vet liksom inte var jag ska börja. På min göra lista idag stod avstämningsmöte med min arbetsgivare på Brageé. Något som oroat mig i några dagar nu precis som sig bör. Just därför bestämde jag mig för att åka in tidigare till stan så jag kunde hämta post i min brevbox och promenera runt i stan i det vackra vädret. En lunch och kaffe i solen hann jag också med.

Katarina Kyrka.

Att Katarina Kyrka har en speciell plats i mitt hjärta är inte konstigt. Det är lite vår kyrka, där vi gifte oss och där vi döpt alla våra tre barn. Så otroligt vacker och pampig som flera kyrkor runt om i stan. På kyrkogården jobbades det för fullt, flera satt på bänkarna och trapporna med en kaffe och en bok. Överallt hade vårblommorna kommit upp – Nu är det vår här i Stockholm också – Underbart.

10d10c10g10e10b10k

Jäklar vilka snygga män.

Attans vad bra jag mår av att bara gå runt och gömma mig eller så säger man nog inte. Jag letar bra bilder och går gärna med huvudet nerböjt eller bakom kameran. Något som jag verkligen måste sluta med. Fota funkar men att gå med huvudet nerböjt i mobilen eller kameran börjar bli lite pinsamt. För några veckor sedan gick jag rakt in i magen på Johan Rheborg. Idag när jag gick i Gamla Stan på Österlånggatan hände det igen. Min första tanken innan min krok var jäklar vilka snygga män, särskilt den mörka längst till mitt vänster i bruna rocken. När jag precis tagit en café bild och börjar gå igen händer det igen. Jag är centimeter ifrån att krocka med självaste Prins Carl Philip. Jag får ur mig ett Hej Hej och ursäkta och hans svar blir Tja Tja. Knasigt men hörni vilken snygg prins vi har i Sverige. Grattis Sofia – det gjorde du bra!!

10l

Ett möte jag sent kommer glömma.

Att komma lite sent till ett möte det händer men när man kommer mer än 40 min sent blir det lite pinsamt. För min del blev det ytterligare 40 hemska minuter som om stresspåslagen inte redan var i taket. Mötet var verkligen speciellt på flera olika sätt vilket även både läkare och socionomen tyckte. Vet inte vad jag ska säga så jag lämnar det här för allas skull just nu.

Förlåt alla fina läsare att jag varit så dålig idag på att besöka er men orken fanns inte efter denna intensiva dag. Lovar bättring imorgon.

Sov Gott.

Puss & Kram.

 

2 thoughts on “Jäklar vilka snygga män.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: