Cykelpremiären avklarad.

Hej.

Ikväll kommer jag somna gott känner jag i hela kroppen. Mycket har jag gjort idag i min egen takt med mitt nya dag schema. Tid för återhämtning har jag givit mig vid flera tillfällen. Jag har fått göra klart utan en massa avbrott och stress vilket passar mig som bäst. Efter vi var klara i trädgården tog T och jag fram cyklarna. Tyvärr var det dubbelpunka på min hoj så jag fick låna Williams cykel som inte rullat många meter de senaste åren. Halvpunka på bakhjulet gjorde det inte enklare heller. Det var så tungt i mina redan trötta ben, men iväg kom vi.

Smyga för att se hennes plats.

Första stoppet blev dottern skola. Efter alla lov får hennes klass byta platser och T var så nyfiken på om hon kunde se vart hon skulle sitta i klassrummet nu. Visst kommer även jag ihåg att några var mindre roligt att sitta bredvid. På mellanstadiet hade min klass en sträng lärare som bestämde att vi alltid skulle sitta en och en och de bråkigaste på främsta raden. Tilda såg sin plats men inte vilka hon skulle sitta bredvid. Tjuvkika får man ju göra, eller hur! Bara man kan stå kvar på cykeln utan att ramla. Balans träning på hög nivå.

8a8b8c8d

Gung Gung Gunga Gunga med oss.

Vi cyklade bort till lekparken och gungade så högt vi bara kunde och vågade vilket vi brukar göra när vi tar fram cyklarna efter vintervilan. Så mycket tradition det som och det är det. Nu väntar vi bara på att göra ”Vårskriket” i skogen men det fick bli en annan dag.

8h
Nakna sanningen Jag – med otvättat hår och osminkad. Tycker faktiskt att jag ser ganska nöjd ut ändå.

8g8f8i

Nu måste jag försöka ta tag i ett samarbete som blivit liggande under helgen.

Kramis

 

11 thoughts on “Cykelpremiären avklarad.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: