Anyway – jag tar påskriset och drar.

Tjingeling.

Vilken tur att påskriset låg kvar på altanen. Alltså jag är så trött på denna kyla och det ruskiga vädret som vi har. Det är april nu – så vad är det snön och rusket inte förstår? Dags att gå och lägga sig i ide till det är dags för hösten igen.

Anyway – kommer inte våren, tar jag påskriset och drar.

Fast jag försökte tänka ”Släpp fångarna loss det är vår” med ny randig fångtröja och allt så funkade det inte. Våren är inte här ännu. Jag försökte till och med ta påskriset och åka till varmare breddgrader vilket såklart inte funkade alls. Hoppas att paketen som jag snart ska hämta hem ger lite vår i sinnet.

6april1

6xx

Ett litet hjärta helt apropå.

Lite magi eller karma som syster skulle sagt, det är ett hjärta format av något i diskstället bredvid potatisstickan. Måtte detta komma med glädje och bra budskap. Kryss i taket jag tror minsann det hände något för nu efter två dagar med rusk skiner minsann solen igen.

6q

Puss och Kram

15 thoughts on “Anyway – jag tar påskriset och drar.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: