Min stund på jorden.

Hej Hej.

Jag har haft en underbar eftermiddag ute i solen på altanen. Min första tanke var att hjälpa våren lite på traven och kasta ut snön från stora snöhögen i ena hörnet. Jag vill ha bort alla snö från altanen så jag kan ställa fram altanmöblerna nu när det blivit april. Efter en stund med både svett och tårar kändes det som satte jag mig i solen med en kaffe, vatten och P3 Dokumentär i öronen.

Min stund på jorden.

Jag lyssnade på mordet på Riccardo 16 år. Alltså hur är man funtad i skallen om man vare sig berusad eller inte ställer sig och hoppar på och sparkar någon annan människa i huvudet? Okej att ungdomar kan bråka och tjafsa men därefter går en gräns för de flesta av oss. Jag läste på lite om mordet efter dokumentären. Killarna som sparkade ihjäl Riccardo fick 1 år ungdomsvård, hur är det möjligt? Kunde såklart inte låta bli att kolla lite hur det gått för de killarna som sparkade ihjäl 16 åringen. Jag säger bara om straffen för mord inte höjs även för minderåriga med längre vård är det lätt att livet tar ännu flera fel vägar i livet.

Min stund på jorden, så kanske det inte lät men det var så skönt att sitta ute i solen och bara njuta och vara i stunden med mig själv. Egentid har en viktig plats i mitt hjärta.

3b3a

Vila i frid.

Det var med en klump i bröstet som jag läste klart nyheten i förmiddags om att Lill Babs avlidit. Den största och folkkäraste artisten av dem alla i vårt land. En glädje spruta som alltid log. Igår kväll satt jag och dottern bänkade framför tv:n och tittade på Bonusfamiljen när vi fick se Barbro som Gugge gifta sig med sin käresta. Så vackert och stämningsfullt. Timmar senare tog jag del av att Barbro lämnat jordelivet. Det finns nog inte många i Sverige som inte blivit berörda av hennes utstrålning.

Vila i frid.

3c

Kramis.

20 reaktioner till “Min stund på jorden.

Lägg till

  1. Håller verkligen med dig, straffen för mord är på tok för milda och det gör mig fruktansvärt arg! De bör skärpas omgående. Helt sjukt hur man kan göra mot en annan människa.. Kram fina du! <3

  2. ÅH Ja vi brukar ju alltid få ut våra utemöbler vid denna tiden, men inte i år tyvärr. För kallt ännu. Men längtar!
    RIP Babbsan.
    Svar: Ja det är ju gudomligt gott med tapas verkligen! Åh så trist att åka bil ju, men så extra skönt att komma hem.

  3. Ja hualigen vilka idioter alltså, så unga människor med så mycket våld i sig som medvetet sparkar ihjäl någon, att det inte finns spärrar liksom, de är ju ändå bara barn. Ja hua där med, satt med patient precis då de släppte nyheten och jag hoppade till lite faktiskt.

  4. Satt också och kollade på bonusfamiljen på måndagkvällen o sen ser kom beskedet dagen efter. Så sorgligt 😞

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: