Hjälpte till vid en krock.

Hej.

Efter frukosten imorse var det som sagt dags att säga bye bye till Sälen för denna gången. Lite tråkigt men skönt att få komma hem samtidigt. Vi hann med massor dessa dagar men som Marcel sa hade det varit skönt att haft en dag till så man sluppit att maxa allt så mycket. De två första dagarna åkte vi skidor tills benen inte bar längre för den dagen kändes det som.

2b

Hjälpte till vid en krock.

På vägen hem fick vi se och ta del av en krock mellan två personbilar. En bil två bilar framför oss krockade med en bil som korsade vår väg utan att stanna. Den bilen körde bara rakt ut på den stora vägen utan att kolla om det kom någon på stora vägen. Smällen blev ganska stor. Personerna i bilarna fick mest småskador men var ordentligt chockade. R och jag klev ur vår bil och hjälpte till på platsen. Jag tog hand om kvinnan som åkte på samma väg som oss. Läskigt egentligen, det är så lätt att det händer något i trafiken. Kvinnan i min bil fick ordentliga skrubbsår på smalbenen och svullnader. Chocken var det som var mest påtagligt vad jag kunde märka. I andra bilen åkte ett äldre par. Föraren i den bilen var mycket ledsen och chockad medan passageraren hade skrapsår och ont i händerna. Man blir allt lite skärrad när man är närvarande i en sådan situation. Hoppas verkligen att det gick bra för dem alla som var inblandade.

Just därför smakade kaffet och min kokostopp extra gott när vi stannade nästa gång för att sträcka på benen.

2c

34402_1287783766

Puss ♥.

 

 

11 thoughts on “Hjälpte till vid en krock.

Add yours

  1. Jag gillar dig mer och mer för varje blogginlägg – kul med vad en text kan göra💛

    Bra jobbat👍🏼 Inspirerande

  2. Gud vad bra att ni hjälpte till. Modigt. Det är obehagligt som du säger hur lätt det är att en olycka inträffar, när man minst anar. Kram

  3. Usch, det låter som en jobbigt situation att hamna i. Men det gläder mig att du hjälpte till och att ingen tycks ha drabbats av mer än materiella skador. ☺️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: