Namnsdagspresenten har kommit.

Halloj.

Sitter långt borta i en ishall i Vallentuna och ska försöka samla ihop min dag hittills. Killarna har haft endast någon lektion och Tilda gick hem från skolan idag. Hon gick tydligen tillbaka lite förtidigt. Annars så jag jag hunnit med utvecklingssamtal med Marcel, handla och hämta min namnsdagspresent som äntligen hittat till postutlämningen på ICA.

Namnsdagspresenten.

Jag gav mig själv ett paket från Stylemood. Att köpa inredningsprylar är så super duper kul att shoppa. Håller ni med mig? Johanna som äger butiken hade packat in min paket så kul som ett hus fast det inte fanns något hus i min paket. De naturfärgade äggen var så fina. Ångrar att jag inte köpte flera. Tror att jag sett liknande i en butik i Fältöversten – måste kolla upp det på torsdag.

13d13e13f

Visst var de fina mina påskägg. Snart måste jag börja påskpynta lite hemma om vi ska få ta del av myset. Vi åker nämligen till Sälen över påskhelgen. Som jag längtar efter att få komma upp igen och åka skidor.

Puss & Kram.

 

8 thoughts on “Namnsdagspresenten har kommit.

Add yours

  1. Sv: Tack fina du, har iaf fått en läkartid i början på april, hoppas att jag kan få bra hjälp. <3 Hoppas allt är bra med dig <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: